• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: vecernje novosti/informer.rs

13.01.2017

12:56

MOZAK DUŠU ČUVA: Evo šta nedostaje Srbima!

Showbiz

MOZAK DUŠU ČUVA: Evo šta nedostaje Srbima!

Podeli vest

Simpatična voditeljka RTS-a Nataša Miljković o onome što nam svima nedostaje

Voditeljka Nataša Miljković rekla je za domaću štampu da smatra da Srbija "kuburi" sa neobrazovanjem.

- Prosečnom Srbinu najviše nedostaje da pročita neku pametnu knjigu, i da ima nešto kvalitetno da pojede. A te dve stvari su veoma povezane. Mislim da nam je potrebna reforma obrazovanja, nemamo ni krila, ni kandže, ni čeljusti, već nas samo mozak održava u životu. Zašto ga tupimo, umesto da ga koristimo - rekla je ona za "Večernje novosti".

Miljkovićeva je dodala da smatra da se dostojanstvo čuva isključivo održavanjem sopstvenog, a ne "današnjeg" sistema vrednosti.

- Trudim se da svoj privatni život držim daleko od medija, po strani. Filtriram bolje nego što to radi Google - rekla je ona.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
gandra

pre 7 godina

Oprostite da li ste sigurni da doticna ima kompetencije da govori na ovako vazne teme? Sem simpaticnog izgleda,njeno misljenje je jeftina filozofija.....n

Lala iz Banata

pre 7 godina

Дође то тако, неко зло време... Паметни заћуте... Необразовани "нешто" говоре,... Док се "рђа "..... - богати... и богати....!!

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Majka trovala ćerku (4) lekovima za smirenje! Doktor Milićević otkriva u kakvom je stanju devojčica
Društvo

Majka trovala ćerku (4) lekovima za smirenje! Doktor Milićević otkriva u kakvom je stanju devojčica

Dana 23. aprila 2024. godine Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv M.R. (43), zbog sumnje da je u periodu od početka 2024. godine do 8.3.2024. godine, u stanju uračunljivosti, trovala ćerkicu (4) lekovima za smirenje. Devojčica se nalazi u stabilnom stanju, rekao je pedijatar dr Saša Milićević i otkrio kakve posledice nesrećno dete može imati usled hroničnog trovanja.

24.04.2024

18:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija