• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: NOVI.BA

16.01.2017

18:39

(VIDEO) KARLEUŠA JE UVREDILA CECU, A ONDA I ARKANA: Minimaks je hteo da je brani, ali je zbog toga dobio ŠAMARČINU!

Showbiz

(VIDEO) KARLEUŠA JE UVREDILA CECU, A ONDA I ARKANA: Minimaks je hteo da je brani, ali je zbog toga dobio ŠAMARČINU!

Podeli vest

Svetlana Ražnatović i Jelena Karleuša su u tihom ratu još od 90-ih godina, a sve je počelo nakon Karleušine izjave da su sve pevačice ku*ve. To se Željku Ražnatoviću Arkanu uopšte nije svidelo, jer je i Ceca, naravno, pevačica. Zato je u nekada čuvenoj emisiji "Minimaksovizija" ljubazno, ali dovoljno oštro, obratio Jeleni

- Kada je izjavila da su sve pevačice kurve, ona je izjavila za sebe da je kurva. Ona je pevačica je l' tako? Ali, ona je izjavila to za sve pevačice, a ja sam rekao da je ona bila ili drogirana ili pijana kada je to izjavila. To nije normalno da devojka od 20 godina za sebe kaže da je najveća kurva - rekao je Arkan.

Međutim, pevačica Jelena Karleuša otkrila je tek sada u emisiji “Granica” televizije “Hepi”, da je baš u tom trenutku shvatila da se više ničeg ne plaši i opisala kao prelomni momenat u svojoj karijeri - kada je ispred, do tada neprikosnovenog Željka Ražnatovića Arkana, izjavila da su sve pevačice k*rve.

- Imala sam svega 19 godina i niko me nije zaštitio, osim jednom Minimaks, koji je zbog toga u bekstejdžu dobio takvu šamarčinu da se više niko nikad nije usudio da me brani - ispričala je Karleuša.

A evo kako je to onda izgledalo:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Homo ludens

pre 7 godina

Nista ne vjerujem ovoj!Laze kako usta otvori.Takva je,od lazi je sebe i napravila.Lazni joj je glas,pjesme ili nikakve ili plagijati,vjestacko sve:od sisa,usana pa do boje ociju,laze i fanove kako izgleda jer se fotosopira...ma zena uzas.

ivana

pre 7 godina

Ova Jelena je i sa 19 a i sadasa 37 godina bila opicena u mozak i takva ce i da ostane jer je zena jednostavno ljubomorna na sve zjvo sto peva a zamislila jeda je jedna velika Diva a ustvarnosti nezna zena sta je pevanje a zbog velike popularnosti Cece umire od muke.Zato velika Divo prvo napuniUsce sa 100,000 ljudi pa onda uzmi Cecu u usta i hvali sebe da znas da pevas!!!!!!

Maxmen

pre 7 godina

Ma nisu sve pevaćice.murve,ima i majmunica medju njima,e moj Tošiću, a da ti si fudbaler.

dragan

pre 7 godina

Jelena Karleuša je jedino bila uspešna u proizvodnji sopstvenih neprijatelja. Svađe, prepucavanja, vređanje drugih i skandali su obeležili njenu "karijeru". Da nema tabloida i društvenih mreža, ta žena bi odavno pala u zaborav.

Zorus

pre 7 godina

Bila je mladja, pa je bila iskrenija. Jelena Karleusa i nije pevacica. Reci da je ona pevacica je uvreda za brojne pevace, koje je milina slusati. Zena ima stas, ali nema glas. Koliko ja znam, pistanje, sistanje, vristanje, njistanje, cviljenje...nema veze sa pevanjem. Jezicinu, doduse, ima. Osoba koja samu sebe proglasava za naj u svemu, jasno govori koliko malo vredi. Doduse, izabrala je dobrog supruga.

MAJA

pre 7 godina

Divo samoproklamovana, em ne znas da pevas, em lazes i mazes. Od mulja, nista se ne moze bolje ni ocekivati.\n

Sanja

pre 7 godina

Kao zena sam sokirana izjavom, jer da bi nekoga nazvali kurvom, za tako nesto morati imati dokaze. Medjutim, mene ne zanimaju ni jedna ni druga, posto me obe asociraju na uzasne devedesete, obe su bile bliske kriminalnom miljeu. Ako cemo realno ni jedna nema glasa, a tek blagi uzas od pesama... Zato tu vrstu muzike ne treba zvati narodom, nego folkom. Zna se ko su pravi pevaci narodne muzike, i njih je danas veoma malo. Ceca i Jeca pripadaju nekoj subkulturi, one su produkt sistema (bez)vrednosti devedesetih.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija