• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

16.01.2017

21:16

(VIDEO) SKANDALOZNO PONAŠANJE POZNATE GLUMICE: Prekinula intervju, maltretirala osoblje, ratovala sa picom...

Showbiz

(VIDEO) SKANDALOZNO PONAŠANJE POZNATE GLUMICE: Prekinula intervju, maltretirala osoblje, ratovala sa picom...

Podeli vest

Glumica Nikol Kidman, koja je i ove godine bila na dodeli Zlatnih globusa, koja je održana prošle nedelje u Los Anđelesu, uradila je nešto što od nje niko nije očekivao

Svojim ponašanjem ona je iznenadila sve, jer je prekinula intervju koji je davao njen kolega Tom Hidlston na crvenom tepihu. 

Nakon toga je, prema svedočenju prisutnih, bila neprijatna prema konobarici koja je donosila piće, a onda se isflekala dok je jela picu.

Njen suprug Kit Urban morao je da joj pomogne da se očisti, a strani mediji pišu da je razlog za ovakvo ponašanje to što je preterala sa alkoholom.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sudija

pre 7 godina

Treba ona pronaci pravog muza pa ce biti smirena i vise nego treba.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija