• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Milić

18.01.2017

21:24

KAJA OSTOJIĆ O VEZI NJENE ĆERKE SA SINOM ZVEZDE: Možda budem prija sa Madonom, ko to zna!

Showbiz

KAJA OSTOJIĆ O VEZI NJENE ĆERKE SA SINOM ZVEZDE: Možda budem prija sa Madonom, ko to zna!

Podeli vest

Katarina Kaja Ostojić kaže da je veza njene ćerke Nikoline sa Rokom Ričijem platonska, ali da ne bi volela da uskoro bude svadba

Katarina Ostojić Kaja kaže da ne bi imala ništa protiv da joj prija bude svetska pop zvezda Madona. Kajina ćerka Nikolina Dragojlović (15) osvojila je Madoninog sina Roka Ričija (16) tokom nedavnog boravka u Švajcarskoj. Ipak, srpska pevačica smatra da je njenoj naslednici još rano za ozbiljnu vezu:

Nikolina i Roko su kao sva ostala deca, dopisuju se i to je za sada dovoljno
Katarina Ostojić

- Nikolina je mlada, tako da ne razmišlja o nečemu ozbiljnom kao što je udaja. A i nećete vi mene praviti babom sa 35 godina - kaže Kaja za Informer. Ona poručuje da se njena ćerka neće udavati bar još 15 godina:
- Zabranila sam joj pre 30. godine da se išta dogodi. Neka malo putuje i uživa u životu, ja ću sve da uradim da ona bude animirana, da ne mora dečko da je animira pre toga. Ona i Roko su kao sva ostala deca, dopisuju se i to je za sada dovoljno - objašnjava pevačica.

Informer

Džunior je mica, a ja divljakuša

Informer

Kaja kaže da joj muž ispunjava sve želje i da je divan prema njoj:
- Džunior je mica, a ja sam divljakuša. On je u svom svetu, ne zabranjuje mi ništa, pa ni miniće. Nema problem sa tim kada se provokativno oblačim, mada ja to ne radim često. Imponuje mu kada sam sređena.

Za sada još nije upoznala potencijalnu priju i proslavljenu koleginicu:

Madona i ja se nismo srele. Moja ćerka je bila sama u Švajcarskoj kada se upoznala sa Rokom
Kaja Ostojić

- Madona i ja se nismo srele. Moja ćerka je bila sama u Švajcarskoj kada se upoznala sa Rokom. Imam apsolutno poverenje u nju. Ponosna sam na svoje dete i sve njene izbore. Ona je najbolji đak u razredu a ide u francusku školu sa decom kojima je taj jezik maternji.

Nikolina i Roko su se upoznali pred Novu godinu u Verbijeru, odmaralištu na Švajcarskim Alpima, gde je Roko boravio sa majkom, braćom i sestrama. To je bio jedan od njihovih prvih susreta posle žestoke svađe koju su imali ranije. Buntovni mladić se u jednom momentu čak i odrekao majke, otišao je da živi sa ocem Gajem Ričijem, ali su na kraju uspeli da izglade odnose.

Selimo se iz Belgije zbog terorista

Kaja sa suprugom Džuniorom Džekom i Nikolinom planira da napusti Belgiju zbog čestih terorističkih napada i preseli se u Italiju ili Švajcarsku.
- Već duže vreme razmišljamo da odemo iz Brisela. Nećemo se preseliti u Srbiju, ali vagamo da to bude Italija ili Švajcarska - ističe Katarina.

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vuki

pre 7 godina

Pritego je ovaj belgijanac, neda joj da pisne..

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?
Crvena zvezda

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?

Košarkaš Crvene zvezde Adam Hanga izgleda je završio sezonu zbog preloma šake! Iskusni mađarski košarkaš je u intervjuu za tamošnju televiziju "M1" otkrio da se najverovatnije neće vraćati na teren do kraja takmičarske godine, pošto je pre dva dana na treningu nakon jedne bezazlene situacije doživeo težu povredu.

19.04.2024

14:32

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija