• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

19.01.2017

15:51

ZAVRNUO SLAVINU! Džoni Dep: Za bezobrazan pokušaj dobijanja slave NE DAM VIŠE NI DINARA!

Showbiz

ZAVRNUO SLAVINU! Džoni Dep: Za bezobrazan pokušaj dobijanja slave NE DAM VIŠE NI DINARA!

Podeli vest

Holivudski glumac Džoni Dep odlučio je da svojoj bivšoj supruzi ne da više novca

Iako su oni potpisali ugovor pre nekoliko meseci, prema kom on treba da joj isplati sedam miliona dolara, njegovi advokati će se pobrinuti da Amber Herd ne dobije više novca.

- To je bezobrazan pokušaj da dobije još 15 minuta slave - rekao je popularni glumac.

AP PHOTO

Amber je u maju posle 15 meseci braka odlučila da podnese papire za razvod braka, a kao razlog je navela "nepremostive razlike" u njihovom odnosu.

Tek kasnije ga je optužila za nasilje, a onda i za prevaru, o čemu više nije trebalo da piča u javnosti prema ugovoru koji je potpisala, ali je ona tu stavku prekršila.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija