• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

22.01.2017

17:43

ŽELI DA PROFITIRA OD STARE LJUBAVI! Lima prodaje luksuzni penthaus u kojem je živela sa Jarićem!

Showbiz

ŽELI DA PROFITIRA OD STARE LJUBAVI! Lima prodaje luksuzni penthaus u kojem je živela sa Jarićem!

Podeli vest

Jedna od najpopularnijih manekenki na svetu i bivša srpska snajka Adrijana Lima, pokušava da proda luksuzni stan u Njujorku koji je delila sa Markom Jarićem

Za ovaj dupleks na Menhetnu, Lima traži skoro pet miliona dolara, a pre nekoliko godina tražila je i više.

Naime, ona je pre tri godine pokušala da proda stan za pet i po miliona dolara, ali tada nije uspela da pronađe kupca, te ga je sada ponovo stavila na prodaju sa nižom cenom.

Adrijana je ovaj stan kupila sa Markom 2003. goine, a tada su ga platili skoro dva miliona dolara, te nema sumnje da će sada i te kako profitirati.

Stan sa pogledom na Central park se prostire na preko 200 kvadrata i ima dve spavaće sobe, dva i po kupatila, ogromnu kuhinju i veliki dnevni boravak.

Adrijana i Marko, kao i njihove ćerkice Valentina i Sijena, trenutno žive u Majamiju. Slavni par rastao se u maju 2014 posle pet godina braka, a razvod su finalizovali u martu ove godine.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija