• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas.com/informer.rs

23.01.2017

22:42

(FOTO) ZGODNA SRPSKA VODITELJKA: Želim bogatog MUŽA! Konkurs je otvoren i javnog karaktera!

Showbiz

(FOTO) ZGODNA SRPSKA VODITELJKA: Želim bogatog MUŽA! Konkurs je otvoren i javnog karaktera!

Podeli vest

Atraktivna voditeljka Snežana Dakić već neko vreme ne može da pronađe idealnog partnera, pa je zbog toga rešila da otvori konkurs i tako pronađe dečka koga će predstaviti janovnosti

Snežana ističe da nju danas može da osvoji samo muškarac koji je imućan, ali mora da poseduje brojne osobine kako bi samouvereno mogao da stoji uz nju, piše dnevni list "Alo".

- Iskrena da budem, stvarno me dugo nije osvojio nijedan muškarac. Privlači me kada je muškarac moćan, imućan, šarmantan i da bude profesionalno ostvaren, ali pre svega toga mora da mi se dopadne fizički. Pošto sam imućna žena, svakako se neću zabavljati sa nekim ko nije poslovno ostvaren, jer je to nužno da bismo mogli da pariramo jedno drugom - rekla je Snežana i poručila da će konkurs biti javnog karaktera.

- Ovog trenutka sam slobodna i konkurs je otvoren. Neka pobedi najbolji - poručila je Snežana uz osmeh, dodajući da bi zainteresovani fotografije mogli da šalju na adresu novinske redakcije lista "Alo.

 

 

A photo posted by Snezana Dakic (@snezanadakic) on Sep 6, 2016 at 1:39pm PDT

 

 

 

A photo posted by Snezana Dakic (@snezanadakic) on Jan 23, 2017 at 1:27pm PST

 

 

 

A photo posted by Snezana Dakic (@snezanadakic) on Jan 15, 2017 at 3:59am PST




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
carDusanSilni

pre 7 godina

Raspisala konkurs?sama se promovise u potrazi za muskarcem?mora da bude bogat,naravno...eeee,Boze Gospode.

acaa

pre 7 godina

Kad prodje voz trazices ti nekog da ti gleda u dlan. Ja pre mislim da problem nije do muskog pola\n

Lala iz Banata

pre 7 godina

"Баба" расписала "тендер" за дечка...? Хм... а јел* може "бабојебац" да учествује на "тендеру"...?

DJ Kramp

pre 7 godina

I taj bogati ce da uzme bas nju od svih tih mladih, zgodnih lepotica? Snezo duso pa i rodjeni muz te sutnuo zbog mladje a ti bi nekog bogatasa. Nece to moci.\n

Nina

pre 7 godina

Snežana je pre samo par meseci bila na birou za nezaposlene I kukala da mora menjati svoj način života. Želim joj da nadje šta želi, ali mala šansa. Tako to ide nažalost...u godinama koje idu biće u situaciji da ona bude ta koja plaća.

SLEPAC

pre 7 godina

Zgodna voditeljica???Onda sam ja corav i idem doktoru da mi stavi dzozluke\n

nada

pre 7 godina

Koliko vidim ova je opremila stan kod IKEA prodavnice ! Traziti bogatog muskarca nije nista drugo postigla vec da se promovise kao sponzorusa ali nazalost ima mlade piletine koje bogati zele.

ludi milojko od sumadije

pre 7 godina

ha.ha \nzgodna prakljaca.\n

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija