• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer.rs

24.01.2017

09:59

(VIDEO) SAMO NAM JE JOŠ TO FALILO! Maraja Keri ima svoj rijaliti šou

Showbiz

(VIDEO) SAMO NAM JE JOŠ TO FALILO! Maraja Keri ima svoj rijaliti šou

Podeli vest

Američka pop diva Maraja Keri zvezda je rijaliti šou programa "Marajin svet" u kom se trudi da fanovima sebe prikaže u svakodnevnim situacijama

Naime, već nekoliko nedelja "Marajin svet" uveseljava milionski auditorijum, ali osim luksuza i života na visokoj nozi, Marajini fanovi su ove nedelje dobili ekskluzivni uvid u to kako pop diva izgleda kada malo "otkači". Tačnije, ovonedeljna epizoda snimmljena je u Amsterdamu, gde je pevačica nedavno bila na turneji. Međutim, pre koncerta Maraja je poželela da se opusti sa plesačima te je posetila jedan kafić u Amsterdamu, gde su na meniju bili kolačići od marihuane.

MENADŽERKA MARAJE KERI: Namerno su sabotirali njen nastup kako bi sebi podigli gledanost!

MARAJA KERI ŠOKIRANA! Uništena pevačicina zvezda na Bulevari slavnih

- Amsterdam je jako, jako zabavan, a posebno ovaj kafić. Želim da probam ove kolače, mada sam malo zabrinuta. Baš sam gladna - rekla je Maraja Keri (46) pred kamerama svog rijalitija "Mariah's World".

Osim toga, Maraja u novoj epizodi nije propustila da naglasi da "radi što hoće i kad hoće", a čini se da ima istine u njenoj životnoj filozofiji, budući da je epizodu u Amsterdamu snimila s mladim plesačem i novim partnerom Brajanom Tanakijem dok je još uvek bila u verena za milijardera Džejmsa Parkera.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17