• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

24.01.2017

17:25

TURSKI FOLKER TVRDI: Ja sam Adelin otac, njena majka i ja smo se u Bodrumu voleli leta 1987.

Showbiz

TURSKI FOLKER TVRDI: Ja sam Adelin otac, njena majka i ja smo se u Bodrumu voleli leta 1987.

Podeli vest

Turski folk pevač iz Bodruma Mehmet Asar (52) tvrdi da je otac britanske pop zvezde Adel, prenosi danas makedonska agenciaj MIA

Asar je javnosti saopštio da je imao kratku romansu s Adelinom majkom Peni Adkins, kada je ova bila na odmoru u njegovom gradu u julu 1987, prenosi MIA i dodaje da je Adel rođena u maju 1988. godine.

- Dopali smo se jedno drugome i imali smo dvonedeljnu aferu. Ona je produžila odmor i vratila se u Englesku mesec dana kasnije. Potom je dolazila još dva puta u Bodrum i ostajala po ceo mesec - tvrdi Asar.

ADEL SE UDALA U TAJNOSTI! Pevačica rekla sudbonosno "da"

On takođe smatra da određene crte kod Adel potsećaju na njega, ali da je "njena intonacija u pesmama izgleda genetička".

Asar je pozvao Adel i njenu majku u tursko letovalište i istakao da je spreman da uradi i i DNK test, samo da dokaže da je u pravu.

MIA navodi da je Adel u intervjuu iz 2015. navela da pored engleskog porekla, ima i turske i španske korene.

(VIDEO) I VRAPCI NA GRANI ZNAJU NJENE PESME: Ona je ličnost 2016. godine!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija