• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas/Informer.rs

27.01.2017

10:41

POZNATE LIČNOSTI priznale na kojim JAVNIM MESTIMA su imale seks!

Showbiz

POZNATE LIČNOSTI priznale na kojim JAVNIM MESTIMA su imale seks!

Podeli vest

Mnogi ljudi ne vole da svoje seksualne apetite zadovoljavaju samo u četiri zida spavaće sobe, već vole da eksperimentišu na najrazličitijim mestima

Naravno, ni javne ličnosti nisu izuzete, a sigurno biste se i iznenadili koliko njih praktikuje seks na mestima gde vrlo lako mogu biti uhvaćeni. 

NOVI ŠOK! Otkrivaju se sve tajne Breda i Anđeline!

Ovo su samo neke od njih:

Jedno vreme se šuškalo da se seks dogodio između Skarlet Johanson i 17 godina starijeg kolege Benisija del Tora i to u liftu jednog hotela 2004. godine. I dok je ona ovo uvek negirala, glumac je davao neodređene odgovore na temelju kojih bi se moglo zaključiti da u njihovom slučaju važi da "gde ima dima, ima i vatre".

Reuters

Kontroverzni pevač Robi Vilijams otkrio je da  je seks upražnjavao na brojnim javnim mestima.


- Kada sam se drogirao isprobavao sam svašta - seks u avionima, vozovima, pa i barovima - priznao je pevač.

Instagram

Kajli Minog i pokojni frontmen grupe "INXS" Majkl Hačens nisu moglu da se obuzdaju tokom jednog leta. Kako je otkrio jedan prijatelj, Majkl ju je pokrio ćebetom i imali su seksualni odnos na sedištu u prvom redu.

Informer

Bred Pit i Sinita bili su pre nekoliko desetina godina, a posebno su nestašni bili u privatnoj loži "Rojal Albert Hola". 

KIM KARDAŠIJAN U VELIKOM PROBLEMU: Američka starleta pod istragom u Emiratima!

- Zgrabio me je i počeli smo da se valjamo po podu. Nismo mogli da se zaustavimo. Neko je pokušao da nas fotografiše, a portir je pokucao i pitao jesmo li dobro - otkrila je Sinita.

Boris Beker je nakon ispadanja sa Vimbldona 1999. godine u hotelu ostavio trudnu suprugu i imao seks sa ruskom manekenkom Anđelom Ermakovom i to u ormaru za metle koji se nalazio u londonskom restoranu "Nobu". Devet meseci kasnije saznao je da je sa manekenkom dobio ćerku.

- Ponosan sam ako će me po tome pamtiti - izjavio je  svojevremeno Beker.

Džerard Batler je 2012. godine ludovao na festivalu Koačela, gde je upoznao jednu obožavateljku koja mu se svidela. Glumac je otvoreno predložio seks, devojka je pristala, a čin se odvio u prenosnom toaletu, poznatijem pod imenom "toi toi".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Biće više infarkta i šlogova! Zbog nagle promene vremena lekari u pripravnost
Društvo

Biće više infarkta i šlogova! Zbog nagle promene vremena lekari u pripravnost

Taman što se većina navikla na visoke temperature, koje su iznad vrednosti za ovo doba godine, meteorolozi najavljuju nagli pad temperature u noći između utorka i srede, a prof. dr Predrag Mitrović, kardiolog iz Urgentnog centra Univerzitetskog kliničkog centra Srbije kaže da se ona može odraziti na ceo organizam, te da se opet očekuje da najveći problem imaju kardiovaskularni bolesnici, a mogu se očekivati i gastritisi i čir na želucu.

16.04.2024

10:32

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!
Košarka

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!

Bilo je fenomenalno. Trebaće još par dana da mi se slegnu utisci. I dalje sam preplavljena emocijama, sjajno je ovako krunisati sezonu. Presrećna sam i preponosna, ostvarila sam san koji sam imala kao devojčica, priča za Informer srpska košarkašica Nikolina Milić, koja je sa Fenerbahčeom odbranila titulu prvakinja Evrope.

16.04.2024

06:40

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija