• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer.rs

28.01.2017

08:52

KOPIRA DEMI MUR? Trudna Natali Portman se slikala GOLA za "Vanity fair"!

Showbiz

KOPIRA DEMI MUR? Trudna Natali Portman se slikala GOLA za "Vanity fair"!

Podeli vest

Američka glumica Natali Portman našla se među 11 glumica na naslovnoj strani holivudskog izdanja magazina „Vanity fair"

Međutim, ono što je odvojilo Portmanovu u odnosu na koleginice je činjenica da je glumica za magazin pozirala je naga, pred objektivom Eni Libovic i to u sličnoj pozi u kojoj se i Demi Mur slikala pre 26 godina.

NEJEDNAKOST U HOLIVUDU! Natali Portman: Ešton Kučer je bio plaćen tri puta više od mene!

Na crno-beloj fotografiji Natali pozira ogrnuta svilenim belim pokrivačem, u gotovo identičnoj pozi koja je pre skoro 30 godina izazvala brojne kontroverze.

Obe fotografije snimila je Eni Libovic. Inače, osim Natali Portman, u specijalnom izdanju prestižnog magazina našle su se i Ema Stoun, Ejmi Adams, Lupita Njongo, Rut Nega, sestre Dakota Fening i El Fening, Dakota Džonson, Greta Gervig, Aja King i Džanel Mona.

A ono što je interesantno je činjenica da 11 zvezda sa filmskog platna imaju ukupno 12 nominacija za Oskara.

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija