• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

03.02.2017

15:40

(FOTO) SASLUŠANI Severina i Igor Kojić po prijavi Milana Popovića!

Showbiz

(FOTO) SASLUŠANI Severina i Igor Kojić po prijavi Milana Popovića!

Podeli vest

Severina i Igor Kojić saslušani su danas, 3. februara u Upravi kriminalističke policije na Novom Beogradu, po prijavi koju je podneo Milan Popović, a postupajući po zahtevu za prikupljanje obaveštenja Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu

Naime, Milan je nedavno podneo prijavu protiv Severine i Igora Kojića zbog fotografija koje je sin Dragana Kojića Kebe objavljivao na društvenim mrežama. Radi se o fotografijama Popovićevog i Severininog sina Aleksandra na kojima je petogodišnji dečak bez odeće.

Kako nezvanično saznajemo, Severina i Igor prilčcno nervozno razgovarali su sa inspektorima, a u istom raspoloženju napustili su UKP.

Podsetimo, Milan Popović pre nekoliko dana u jednom intervjuu objasnio je razlog podnošenja prijave i tužbi protiv Severine i Igora Kojića.

- Mislim da broj tužbi nije bitan, u ovakvim procesima tužbe i prijave s jedne i druge strane su normalna stvar. Bitno je pomenuti da su moje tužbe usmerene isključivo na zaštitu Aleksandra  i na omogućavanju Aleksandru da odrasta uz oba roditelja. Tužbe sa Severinine strane usmerene su ka tome da se ja kaznim i da se od mene napravi kriminalac - istakao je Milan.

Tom prilikom, on je vrlo jasno rekao šta misli o prisustvu porodice Kojić u životu njegovog deteta:

- Porodica Kojić je sastavni deo života Severine Kojić. Istina je da sam podneo nekoliko tužbi, a moj cilj je da porodica Kojić ostane sastavni deo života Severine, a ne i sastavni deo života mog sina - rekao je Popović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
djole

pre 7 godina

koji su ovo primitivci i severina i milan !upropastice detectó zivot zbog sopstvenih sujeta

Homo ludens

pre 7 godina

Milan nije,ali Severina a naročito Kojići,jesu primitivci.S obzirom da se udala za njega i ona je ista! Ona sva radi Milanu iz inata,mislim sa i udala njemu da napakosti.Ne vidim drugi razlog udaje za ovog malog smiješnog Kebića.

miki

pre 7 godina

Deda Keba prihvatio tudje dete kao svoje unuce a sopstveno ne zeli da prizna!Bizarna porodica a snajku je izlisno komentarisati!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija