• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

07.02.2017

17:46

(FOTO) BIVŠA LJUBAV ANDRIJE MILOŠEVIĆA! Da li se sećate lepe manekenke sa kojom je glumac bio u vezi?

Showbiz

(FOTO) BIVŠA LJUBAV ANDRIJE MILOŠEVIĆA! Da li se sećate lepe manekenke sa kojom je glumac bio u vezi?

Podeli vest

Svoje veze, glumac i voditelj Andrija Milošević vešto je krio od javnosti, a osim Aleksandre Tomić, njegove sadašnje izabranice, ova manekenka je jedina koju je pokazao svima

Najpoznatijeg crnogorskog neženju Andriju Milošević poslednjih nekoliko godina uspešno kroti mlada glumica Aleksandra Tomić, s kojom je započeo i zajednički život. 

Sve Andrijine veze, pre Aleksandre, ili su kratko trajale ili mediji za njih nisu saznali. Međutim, jednu njegovu izabranicu javnost je otkrila. Reč je o voditeljki i manekenki Ani Šain.

 

Ana i Andrija upoznali su se u jednom prestoničkom klubu, i dok je ona tada bila srednjoškolka, Milošević je bio angažovan u seriji "Mješoviti brak". Njihova veza medijima je postala zanimljiva tek onda kada je Šainova počela da se bavi manekenstvom. Ipak, ljubav nije opstala i njih dvoje su raskinuli. 

I posle mnogo vremena, Šainova se ponovo pojavila u javnosti, ovoga puta sa pevačicom Milicom Pavlović kojoj je u međuvremenu postala stilistkinja, a potom i drugarica. Njih dve srele su se na Kopaoniku gde uživaju u druženju. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija