• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir.rs/informer.rs

08.02.2017

09:27

OSVETA OSTAVLJENOG! Leka bivšu ženu ŠUTNUO iz zajedničke firme?!

Showbiz

OSVETA OSTAVLJENOG! Leka bivšu ženu ŠUTNUO iz zajedničke firme?!

Podeli vest

Glumac Branislav Lečić je rešio da posle razvoda i podele imovine raskine sve veze sa bivšom suprugom Ninom Radulović

Naime, Nina od ovog semestra više nije među predavačima na privatnoj akademiji koju je osnovao glumac.

- Kada je došlo do raskida braka, Leka i Nina su se dogovorili da više nema potrebe da ona bude predavač u školi, na odseku za medijsku produkciju. Voditeljka je, naime, bila suosnivač ove akademije i jedan od predavača. Držala je časove polaznicima o tome kako se treba ponašati ispred kamera. Na upisu u drugi semestar, međutim, ona je ispala iz igre, pa tako više nije deo ove škole. Kako je Branislav osnivač, a Nina suosnivač, sudskim putem su se dogovorili da ona prestane da bude deo tima. Leka smatra da Nina više nije potrebna u školi, a osim toga, želi da se na svaki način odvoji od nje i ne želi da ima više kontakta od onog koji zahteva briga o sinu - priča izvor.

Kako dodaje naš sagovornik, Nina je veoma teško podnela izbacivanje sa akademije.

- Veoma je razočarana, jer je mislila da će nakon svega, ipak, uspeti da ostane deo škole, u kojoj je radila prethodnih godina - objašnjava izvor blizak voditeljki.


DVA MESECA POSLE RAZVODA: Nina roditelje upoznala s Filipom!

Kako bismo proverili naša saznanja, pozvali smo Ninu, ali ona nije odgovarala na naše pozive i poruke. Ipak, u školi su potvrdili naše informacije.

- Kod nas je nedavno počeo drugi semestar, ali upis važi tokom cele godine. Više ne postoji odsek produkcije medija, već samo časovi glume. U okviru glume polaznici uče javne nastupe. Prosto, smer za medije i novinarstvo nije počeo. Tačnije, više se neće pokretati - objasnila nam je osoba zadužena za informacije u ovoj školi i dodala da će svi polaznici glume sad od profesora sa tog smera učiti i o medijima.

- Vlasnik škole je doneo takvu odluku, a drugi predavači nisu se bunili zbog toga - rekla nam je zaposlena u školi.

Inače, Nina je dok je radila kao predavač u ovom edukativnom centru ponavljala koliko je srećna zbog toga i koliko je taj rad ispunjava.

- Nisam ni znala koliko pedagoški posao može da bude blagorodan. Potpuno sam se u njemu pronašla, a i sama učim od dece koja postavljaju pitanja i interesuju se za sve što radimo. Ja imam vrlo praktičan pristup, učim ih novinarskim tehnikama, vežbamo zanat. Učim ih da budu analitični, da se što bolje pripreme za razgovor sa sagovornicima, da nikad ne idu po površini, već da uvek "kopaju" dublje - pričala je ranije Nina za medije.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
nada

pre 7 godina

Lubomora je cudo i nema joj leka ! Sta je starac mislio ????????

zoran

pre 7 godina

Nije joj bio egoistican i sujeveran dok ga je koristila..?? Tada nije bio starkelja..?? Covek izgleda odlicno i sjajan je glumac...moze da ih menja na nedeljnoj bazi, dok ona posle njega uhvatila klinca, tenisera u pokusaju. Tesko ce ona vise naci ozbiljnog i pametnog coveka. Zivot sve pokaze na kraju. Nema prevare.

Avram

pre 7 godina

Ucinio je pravu stvar,pustis muvu na bradu ona hoce u usta,e tu joj je kraj.

Aca J

pre 7 godina

O moralu doticnog i doticne suvisno je diskutovati njihovo ponasanje govori sve o njima da su to dve nemoralne persone.

Josip

pre 7 godina

Zaposli se u školi tenisa koju vodi Filip Krainović.

Zoran 62

pre 7 godina

E pa Nina radi nesto, od Leke si dovoljno dobila. Dete i stan.

Kosta

pre 7 godina

Lako vama da glumite velike svalere, i da maliciozno komentarisete, nije vasu lovu nemilice trosila, i od vas na kraju balade uzela za dzabe stan i debelu alimentaciju. Daleko joj lepa kuca.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!
Politika

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!

Narodna Skupština Republike Srbije, Ministarstvo informisanja i telekomunikacija, Udruženje poslovnih žena Srbije i Program Ujedinjenih nacija za razvoj, svečano su obeležili Međunarodni dan devojčica u sektoru informaciono-komunikacionih tehnologija, u Domu Narodne skupštine Republike Srbije.

25.04.2024

16:35

Srpska lista: Od dolaska Kurtija na vlast zabeleženo 500 napada na Srbe!
Politika

Srpska lista: Od dolaska Kurtija na vlast zabeleženo 500 napada na Srbe!

Napad i pljačka Petra Kostića (20) pre dve noći u centru Kosovske Mitrovice nedaleko od glavnog gradskog šetališta, vrtića i osnovne škole od strane grupe Albanaca je 500. etnički motivisan napad od dolaska na vlast Aljbina Kurtija što je i najbolja slika i prilika njegovog odnosa prema Srbima i svemu što je srpsko, saopštila je danas Srpska lista.

25.04.2024

16:34

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija