• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

12.02.2017

19:17

(FOTO) ŠTA LI ĆE JOJ REĆI ŠVAJNI? Ana Ivanović gola i mokra!

Showbiz

(FOTO) ŠTA LI ĆE JOJ REĆI ŠVAJNI? Ana Ivanović gola i mokra!

Podeli vest

Iako se povukla sa terena, Ana Ivanović se definitvno nije povukla iz javnosti i sa društvenih mreža. Ona je i dalje aktivna i svoje fanove redovno izveštava o njenoj svakodnevici, a sada je odlučila da ih počasti i zagolica maštu, barem muškom delu

Ona je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram objavila fotku na kojoj se vide njena gola ramena i naziru se obline grudi, a da li nosi brushalter bez brtela ili i na dole nema ništa na sebi ostavila je fanovima da nagađaju.

Kosa joj je vezana u rep a koža prekrivena kapljicama vode. Neki fanovi su pomislili da je to znoj jer iako se povukla sa terena nije prestala da brine o svojoj liniji, te da je ova slika nastala posle treninga.

Ipak, Ana nije napisala nikakav opis za fotku i tako svima dala priliku da shvate kako bi to oni želeli.

Fanovi su je u komentarima počastili gomilom komplimenata.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Jasno

pre 7 godina

Nije valjda nenormalna. Sine shvati zivot nije bajka. Devojka je teska 100.000.000 evra. To u nasoj zemlji mogu da ispostuju samo par ljudi. Meni je licno zao sto Nole i Ana nisu probali neku pricu ali to je samo moje misljenje. Da se udaje za nekog bogatog sina kompleksasa sta ce joj to

Gox

pre 7 godina

Je li to po tvom mišljenju važi i da muškarci, koji su milioneri, moraju isključivo da ožene žene koji su milioneri?

LJILJANA

pre 7 godina

Mislis od toliko politicara, bogatasa sa imovinom sumnjivog porekla,kriminalaca,onih koji jedva krpe kraj sa krajem, onih bez zaposlenja, pijancina i drogerasa i onih koji svoju muskost upraznjavaju maltretiranjem i silovanjem zena jer oni su sada nazalost velika vecina tih Srba na koje aludiras.Da li mislis na njih? Koliko znas zbog obaveza je veci deo godine provodila na pripremama i turnirima sirom sveta pa za trud oko pronalazenje onog retkog i postenog,sposobnog i pametnog Srbina nije imala vremena niti je mogla da dodje jer oni nisu dugo na "trzistu".

Bogdan

pre 7 godina

Kada jednom budes prvi na svetu...u bilo cemu.....zasto onda imas potrebu da se eksponiras golim slikama....

Dera

pre 7 godina

Ajd sto je gola , al sto je mokra , e tu sam se iznervirao .

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija