• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Bulevar.b92.net/Informer.rs

14.02.2017

22:32

HEROJSKI OTPOR TEŠKOJ BOLESTI! Poznatom glumcu šesti put odstranjen rak!

Showbiz

HEROJSKI OTPOR TEŠKOJ BOLESTI! Poznatom glumcu šesti put odstranjen rak!

Podeli vest

Glumac Hju Džekmen ponovo je apelovao na fanove da se zaštite od sunca, pošto mu je ponovo uklonjen karcinom sa nosa

Ovo je čak šesti put da je glumcu odstranjen rak kože sa lica i to za samo dve godine. 

- Izgleda gore nego što zaista jeste. Ovo je samo još jedan karcinom bazalnih ćelija. Hvala čestim pregledima i sjajnim lekarima - napisao je poznati glumac i akconi heroj na svom Instagram profilu.

 

A post shared by Hugh Jackman (@thehughjackman) дана 13. Феб 2017. у 12:42 PST

 

Ni ovog puta on nije propustio priliku da pratioce podseti da redovno koriste kremu za sunčanje.On će sada ići na kontrole svaka tri meseca, a ranije mu je uklonjen i tumor sa ramena, zbog čega je apelovao na ljude da se redovno pregledaju. 

- Uvek je šok kada čujete reč "rak". Ja sam iz Australije, tamo je rak kože uobičajen. Nikada nisam stavljao zaštitnu kremu kada sam bio mali, pa sam idealni kandidat za ovu bolest - rekao je glumac.



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija