• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: infomer/telegraf

25.02.2017

20:29

SIMON ŠIKLIĆ SE OSVETIO MILICI DABOVIĆ: Bivši dečko UZVRATIO UDARAC i tužio košarkašicu ZA NAPAD!

Showbiz

SIMON ŠIKLIĆ SE OSVETIO MILICI DABOVIĆ: Bivši dečko UZVRATIO UDARAC i tužio košarkašicu ZA NAPAD!

Podeli vest

Nakon što je košarkašica Milica Dabović prijavila bivšeg dečka Simona Šiklića za fizički napad, on joj sada uzvraća udarac, te je i on nju prijavio policiji za napad

Simon je povređen što mu se Milica nakon incidenta nije obratila, već je otišla u tužilaštvo i prijavila ga za nasilje, te je i on sada odlučio da je prijavi za napad.

- Da sam je udario ne bi imala jednu štraftu na sebi nego bi bila unakažena. Prosto, blago rečeno, bila bi unakažena. To je u njenom naletu na mene, nakon svega ovog što mi je napravila (pokazuje ogrebotine po vratu i licu), izgrebala me, ja sam je samo odgurnuo.

KO UDARI ŽENU, IDE PRAVO U ZATVOR! Novi zakon stupa na snagu 1. juna!

Rekao sam joj: “Makni se od mene, ne želim da se s tobom bijem i da izgledam kao nakaza kad izađem. Da krv izlazi iz mene jer nema smisla. Pusti me da odem.” Ona je krenula da udara: “Ti mene varaš, ti si mene prevario sa Sarom!”

OTKRIVAMO! SIMON VARAO MILICU: Košarkašica dobila BATINE zato što je saznala za njegove nestašluke!

Rekao sam joj: “Izvini, nisam te prevario, znamo se.” Ona pozdravlja sto hiljada muškaraca jer je svi poznaju, pa šta bih ja sad trebao?! Ovaj rugar, onaj rugar, ovaj zove, ovaj piše… Šta bi ja trebao, da uzimam telefon ili da pravim ljubomorne scene zato što njoj neko pošalje poruku? Ali, je*i ga, ona je tad bila ostavljena, bila je povređena… Ženska sujeta, i to je to. Prosto… - rekao je Simon za "Telegraf".

Podsetimo, incident između Milice i Simona se dogodio pre skoro nedelju dana. Oboje su dali izjave u tužilaštvu, a Simon je tom prilikom pokazao ogrebotine po licu.

NOVI OKRŠAJ SIMONA I MILICE! Šiklić: Obila si mi stan! Dabovićeva: Lažeš!

ANA JE MRZELA SIMONA, NAGOVARALA JE MILICU DA GA OSTAVI: Evo šta mlađa sestra Dabović misli o NESUĐENOM ZETU!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
vlada

pre 7 godina

Ona je tip žene /devojke/ koja traži "senzaciju" pošto-poto, "čačkalica", željna naslovne strane, hoće sve, a nema ništa! Preispitaj se bivša košarkašice šta hoćeš u životu!

ja sam

pre 7 godina

Sta pricas ti?! Da li si ti svestan svojih budalastina?! Osudjujes zlocin napadima na njen zivot koji i ne poznajes, kao da si svaki dan u njemu. E muskarci moji niste ni za onu stvar vise... Kamo lepe srece da se stvari preokrenu, pa da zene malo nalupaju vas. Pu! Nazivas sebe muskarcem!

bojana

pre 7 godina

mene samo interesuje jel manje boli kad sve ovako das novinarima? Jel im je lakse kad svi moramo da citamo o njihovim problemima?

ana

pre 7 godina

sqamo sto si je prvo pokrao pa je onda kao ostavio

Micko

pre 7 godina

Aman ljudi ko je ovaj stikla i sta trazi u novinama???

Željko

pre 7 godina

On je odavno trebao da bude na robiji, a ova Dabovićka nije ni za komentarisanje. Čekajte, pa pre per meseci je bila na svim naslovnim stranama jer joj je brat uhapšen u Beogradu sa gomilom droge. Verujem da ju je ova sirovina pretukla, ali ni ona nije cvećka.

Posmatrac

pre 7 godina

Na kraju se mozda i pomire. Ovakvi ekcesi govore ( biju jedni drugo ) da nisu ravnodusni vec posesivni.

djura

pre 7 godina

udjite u parove i resite problem....tako je najbolje :-)\n

sava

pre 7 godina

Milice, zar ne vidis da nemas podrsku pa makar i kad dobijes batine a kamoli to sto se slikas i skidas i glumis ludilo ?

Kojadinka

pre 7 godina

Zene hoce ravnopravnost a vecina likuje nad nesrecom ove mlade zene. Ona je zasluzni gradjanin ove zemlje a to sto ona ima momka siledziju to nije razlog da neki likuju, Ona ce verovatno iz ovog izaci sa iskustvom , mada se moze uzeti da je ona ucenjena kao i njena sestra.

zimzelen

pre 7 godina

Sada ce Mila da dobije goo u kontra napadu kao I ogrebotine,bolje da je cutala I razisli se,oces previse neces dobit nista

sue

pre 7 godina

Toliko kontraverznih izjava sa njene strane, da covek ne moze a da ne posumnja u celu pricu. Sta joj je sve to trebalo, boga pitaj. Ili je u pitanju povredjena sujeta ili je,daleko bilo, psihijatrijski slucaj.

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija