• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink

26.02.2017

14:07

STEFAN ĐOKOVIĆ pao s bicikla i povredio ruku!

Showbiz

STEFAN ĐOKOVIĆ pao s bicikla i povredio ruku!

Podeli vest

Mali Stefan Đoković, sin našeg najboljeg tenisera Novaka Đokovića, pao je s bicikla u blizini kuće u Monte Karlu i povredio ruku

Iako je Novakova supruga Jelena bila sve vreme uz Stefana, on je pao s bicikla i žalio se na bolove u ruci. Pregledom kod lekara je ustanovljeno da nema preloma, ali je prevencije radi, dečaku stavljen gips.

- Stefan je vozio mali, dečji bicikl na stazi u blizini njihove kuće u Monaku. Iako je Novakova supruga, Jelena, sve vreme motrila na njega, on je pao sa bicikla. Plakao je mnogo, pa ga je Jelena odmah odvela kod lekara. Pregledom je ustanovljeno da nema prelom, ali je Stefanu ipak stavljen gips iz preventivnih razloga. Već sledeće nedelje će mu skinuti gips - rekao je izvor blizak Đokovićima za tv Pink.

Kada su čuli šta se dogodilo, Novakovi roditelji Dijana i Srđan su prvim letom otišli u Monako da obiđu unuka za kog su jako vezani.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
rakiruki

pre 7 godina

Ma, nek je klinja živ i zdrav...ni prvi ni poslednji, biće toga bog da ga veseli...

1111

pre 7 godina

Da nisam procitao naslov ne znam kako bih preziveo ovaj dan.Da li neko pise o bolesnoj i gladnoj deci sramota.\n

lavica

pre 7 godina

Ovde ce Jelena biti najsretnija jer svekrva dolazi u posetu da joj kaze: "kako se to ponasas majke ti"

zivko

pre 7 godina

Nole je genije ali ova njegova koja se zrtvovala nam se polako penje na glavu. Dosta viseeeeeeeee

Ljiljana

pre 7 godina

Jelena nam je delila savet kako da posle pada naucimo da ustanemo, cemu panika Stefan je u sigurnim rukama. Ako preloma nema bio je dovoljan i povez, extra gips je verovatno dodatni tretman za bogate radi malo vise "paznje", tetosenja i dodvoravanja. Nadam se da Novak nece prekinuti pripreme pred turnir u Akapulku jer neko treba da bude realan i da ovakve nezgode tretira kao nuz pojave kojima se uz novu vestinu dete nauci i oprezu.

Buba

pre 7 godina

Jelena nemoze bez medija i da Novaku zaprzi svaki trenutak ,Pakosna je do bolesti

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija