• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

01.03.2017

13:34

HIT U NAJAVI! Uskoro nova pesma Zija Velantina "Lisice"!

Showbiz

HIT U NAJAVI! Uskoro nova pesma Zija Velantina "Lisice"!

Podeli vest

Zijo Valentino, čiji se stare pesme još uvek redovno vrte na radio-stanicama, a publika ih pamti i voli, ovih dana ce predstaviti novu, koja već na prvo slušanje obećava da će biti veliki hit

Vesela i pamtljiva pesma "Lisice" čiji je Zijo kompletan autor već je dobila odlične kritike slušalaca a uskoro će i jednako zanimljivo video rešenje.


Spot čija je montaža pri kraju je snimljen u Beogradu, a pored samog pevača u njemu su zapažene uloge ostvarili i njegova supruga, glumica Marta Keler, koju mnogi pamte po briljantnoj interpretaciji u filmu "Virdžina" i naš kolega, radio voditelj i kolumnista Igor Brakus koji u ekranizaciji "Lisica" svira bubnjeve.

Promo

Posle brojnih hitova, uspesnih albuma i istih takvih koncerata, Zijo je raspustio bend "Valentino" čiji su ostali članovi uglavnom u inostranstvu, a on se posvetio solo-karijeri. Već godinama živi u Beogradu sa porodicom i redovno nastupa, a sada nastavlja i sa diskografskim aktivnostima.


- Ko god je cuo pesmu, oduševio se, da budem neskroman. Meni je baš po meri, haha- duhovito kaže -Svirka je odlična i svi instrumenti su živo svirani, što je izuzetno značajno, tekst je pamtljiv i lepršav, a ritam je dobar za đuskanje. Naravno, liči na ono sto je Valentino nekada radio samo je znatno modernije i odgovara ovom trenutku.

Spot je tu da isprati pesmu, zabavan je, a kako imam glumicu u kući, nisam imao dilemu koga da izaberem. Brakus je jedan od najduhovitijih ljudi koje znam i super prijatelj, pa je i on našao svoje mesto u spotu baš kao i prateća ekipa. Super smo se zabavljali dok smo snimali i verujem da smo uspeli da prenesemo tu dobru energiju.



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!
dva puta odbili

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!

Ustavni sud Crne Gore usvojio je danas žalbu i utvrdio da se Miloš Medenica, sin bivše predsednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, neosnovano u pritvoru, potvrđeno je nezvanično podgoričkom portalu CdM. Vesni Medenici se takođe sudi, zbog optužbi za zloupotrebu službenog položaja i organizovanja kriminalne grupe, ali se i ona brani sa slobode.

24.04.2024

16:09

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija