• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: IVAN GAJIĆ

01.03.2017

20:36

OTKRIVAMO KO JE MONIKI BELUČI POKLONIO BUNDU: On je pevač i tvrdi da je ODLEPIO ZA NJOM!

Showbiz

OTKRIVAMO KO JE MONIKI BELUČI POKLONIO BUNDU: On je pevač i tvrdi da je ODLEPIO ZA NJOM!

Podeli vest

Pevač "Bijelog dugmeta" Mladen Vojičić kaže da je svetskoj zvezdi poslao poklon dok je boravila u Beogradu jer mu se zanosna crnka mnogo dopada

Pevač "Bijelog dugmeta" Mladen Vojičić Tifa kaže da je odlepio za glumicom Monikom Beluči i da joj je zato poklonio bundu! Informer je juče pisao da je lepa glumica tokom boravka u Beogradu dobila skupoceni poklon od tajnog obožavaoca, a sada ekskluzivno otkrivamo i ko je on! Popularni muzičar je za naš list priznao da je "odrešio kesu" samo da bi ulepšao dan italijanskoj seks-bombi.

Ulepšao joj dan

Zadovoljio bih je
Verujem da nijednom muškarcu ne bi palo teško da se potrudi kako bi je zadovoljio
Mladen Vojičić Tifa

- Čuo sam da Monika voli bunde, pa sam odlučio da je obradujem jednom jako lepom. Ona je takva žena da bih njoj sve dao. Ovo je najmanje što sam mogao da uradim za Moniku, a ujedno sam hteo da ispadnemo pravi domaćini i da se ona što prijatnije oseća u Beogradu. Biće mi drago ako sam joj bar nakratko izmamio osmeh na lice i učinio joj dan lepšim svojim gestom - kaže Tifa za naš list i dodaje da ništa nije očekivao zauzvrat:

- Nikakvu povratnu reakciju od nje ne očekujem. Zamislite da svakog zove i zahvaljuje na poklonima, a garant ih dobija svakodnevno.

(FOTO) ON IMA HERCA! Ko je tajni obožavalac, koji je Moniki Beluči kupio SKUPOCENU BUNDU od nerca?!

Poznati muzičar je ispričao zašto mu je baš italijanska glumica zapala za oko.
- Nas dvoje se ne poznajemo, to odmah da razjasnimo. Monika je vanserijska žena i dama. Imam samo reči hvale za nju. Prava je riba, ženstvena do bola. Verujem da nijednom muškarcu ne bi palo teško da se potrudi kako bi je zadovoljio. Bila bi mi čast da je upoznam, što da ne. Taj koji kaže da ne bi voleo, laže - zaključuje pevač "Bijelog dugmeta".

Usko grlo

Ne žali pare
Ona je takva žena da bih njoj sve dao. Ženstvena je do bola
Mladen Vojičić Tifa

Popularni muzičar se nedavno preselio u Beograd jer mu je, kako ističe, rodno Sarajevo postalo tesno:
- Sarajevo je postalo usko grlo, a ja sam klaustrofobičan i volim širinu. Pogotovo posle onih ratnih dešavanja sve se promenilo. Ja sam hiperaktivan i želeo sam da napredujem. Želim da radim, stvaram, ovakva promena mi je bila potrebna. Meni je Beograd druga kuća, a Sarajevo i dalje u srcu, to je moj grad. Nemam ovde neka omiljena mesta, izlazim sa prijateljima gde me povedu. Živim na Dedinju, i tamo svega ima, prelepa je lokacija. Baš po mom ukusu - objašnjava Vojičić.

Snimio duet sa "zvezdom Granda"

Mladen je nedavno snimio pesmu "Opraštam" sa pevačicom Biljanom Marković. Ova sve popularnija mlada "zvezda Granda" ističe da je jako ponosna što joj se na početku karijere ukazala prilika da sarađuje sa legendarnim muzičarem.
- Svakom pevaču je želja i čast ako se ukaže prilika da ukrsti glas sa nekom istinskom zvezdom. Ja sam imala tu sreću da se na početku karijere upoznam, a onda uradim i duet sa Tifom. Verujem da će pesma dobro proći jer oboje verujemo u nju - rekla je Biljana za Informer.

 

 

 

 

 



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!
Fudbal

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!

Sezona u evropskim klupskim takmičenjima ulazi u samu završnicu. Odigrani su svi revanš mečevi četvrtfinala u Ligi šampiona, Ligi Evrope i Ligi konferencija i poznati su svi polufinalni parovi. Ono što odmah privlači pažnju jeste da engleska Premijer liga u završnici kontinentalnih takmičenja ima samo jednog predstavnika! Iako važi za ligu u kojoj se igra najbolji fudbal, Englezi su ove sezone doživeli debakl! Postavlja se pitanje, da li je to samo izolovan incident ili nagoveštaj da u evropskom klupskom fudbalu duvaju neki novi vetrovi?

19.04.2024

13:44

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija