• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

01.03.2017

21:59

ODGOVOROM OSTAVILA SVE BEZ TEKSTA! Lidija Vukićević otkrila da li je bila žrtva nasilja!

Showbiz

ODGOVOROM OSTAVILA SVE BEZ TEKSTA! Lidija Vukićević otkrila da li je bila žrtva nasilja!

Podeli vest

Već više od nedelju dana domaća javnost bruji o skandalu čiji su glavni akteri bivša košarkašica Milica Dabović i njen doskorašnji emotivni partner Šime Šiklić Simon

O detaljima iz njihovog fizičkog sukoba putem medija informisala se i glumica Lidija Vukićević, ali nema dovoljno informacija kako bi dala svoj sud.

- Kada čitam novine, ne mogu ništa da mislim, jer ne znam koliko je to istina. Da me ne shvatite pogrešno, naravno da sam protiv zlostavljanja bilo kakve vrste. Ja se nikada ne stavljam u ulogu sudije. Prosto treba čuti i jednu i drugu stranu. Novine slabo čitam, pročitam samo naslove. Naslov nije dovoljan za neki moj komentar. Uvek glasam za ljubav i meni može da bude žao što je neka ljubav uvenula, ugasila se. Toliko mogu da kažem - rekla je glumica, a onda je odgovorila na pitanje da li je ona sama nekada bila žrtva fizičkog nasilja.

- Verujte da bi taj neko trpeo nasilje od mene, pre nego ja od njega. Sto posto. Ja sam veoma ratoborna, trenirala sam karate i tako dobro znam da se bijem. Meni je to strašno. Mene moj otac nikada nije udario, a bio je veliki autoritet. Znači, da me neki drugi muškarac udari, ja mislim da bih mu glavu… - nije glumica dovršila svoju misao. 

Ipak, jedno je sigurno - ona ne bi dozvolila da bilo koji muškarac ugrožava njenu sigurnost, a ukoliko bi do toga došlo, znala bi kako da se odbrani.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija