• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer.rs

03.03.2017

13:01

ŠOKANTNA ISPOVEST DŽEJN FONDE: Prvu put su me SILOVALI kad sam bila DEVOJČICA!

Showbiz

ŠOKANTNA ISPOVEST DŽEJN FONDE: Prvu put su me SILOVALI kad sam bila DEVOJČICA!

Podeli vest

Holivudska glumica i aktivistkinja Džejn Fonda (79) otkrila je da su je tokom život nekoliko puta silovali i zlostavljali stariji i moćni muškarci

Fonda je ispričala šokantnu priču da je prvi put silovana kao devojčica.

 - Želim da ti objasnim način na koji patrijarhat utiče na žene. Sada mogu da priznam javno da sam bila silovana i seksualno zlostavljana još kao devojčica -  rekla je Fonda u intrevjuu i dodala da je tokom glumačke karijere doživela različite oblike seksualnog nasilja.

 - Dobijala bih otkaz, jer nisam želela da spavam sa svojim šefovima. I uvek bih mislila da je to moja krivica, da nisam uradila pravu stvar ili da sam rekla nešto što nisam smela - rekla je glumica, i naglasila da mlade žene često okrive sebe zbog nasilja koje trpe.

 - Znam dosta devojaka koje su silovane i koje ne shvataju šta im se desilo. Ne razumeju ili ne žele da prihvate činjenicu da su silovane. Tada govore sebi da se to desilo jer njihovo "ne" nije bilo dovoljno ubedljivo - rekla je glumica.

TEŠKI DANI ILI RASPRODAJA USPOMENA: Džejn Fonda prodaje venčanicu i verenički prsten!

Podsetimo, glumica je pre nekoliko godina u svojim memoarima otkrila i da je njena majka bila žrtva seksualnog nasilja zbog čega je oduzela sebi život kada je Fonda imala 12 godina.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija