• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Milić

04.03.2017

19:32

(FOTO) BRANKA KATIĆ BEŽALA OD FOTOGRAFA! Ni reči o Džoniju Depu, zabavljala se skrivanjem u liftu!

Showbiz

(FOTO) BRANKA KATIĆ BEŽALA OD FOTOGRAFA! Ni reči o Džoniju Depu, zabavljala se skrivanjem u liftu!

Podeli vest

Branka Katić, članica žirija 45. Festa, otkačila je juče na konferenciji za štampu novinare koji su želeli sa njom da urade intervjue
Novak Đurović

S obzirom na to da glumica ne živi u Srbiji, svi su imali želju da saznaju nešto više o njenom radu u Londonu. Ona, međutim, nije bila rada da odgovara na pitanja vezana za njenu karijeru.


- Po čemu pamtite saradnju sa Džonijem Depom, Robertom Redfordom i Kristijanom Bejlom? - upitali smo je na konferencija, a Katićeva je odgovorila:
- Ne želim da pričam ni o čemu osim o Festu.

Pošto nije bila raspoložena da na konferenciji odgovara na pitanja novinara, naknadno smo je pitali kada bismo mogli sa njom da uradimo intervju.

- Možda nikada - odbrusila je Branka, ne želeći čak ni da zastane i ispozira novinarima. Umesto toga, ona je uletela u lift, skrivajući se iza žene koja je bila u njenom društvu:

- Što me sada slikate, mogli ste to dok sam sedela na konferenciji. Tamo sam bila lepša - kratko je poručila okupljenim foto-reporterima, cepajući se od smeha, kao da je cela jurnjava neopisivo zabavlja.

Novak Đurović
Novak Đurović

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rodoljub

pre 7 godina

Smrad je svaki onaj koji kukumavči na svoju mejčicu zemlju Srbiju,te tako i ova nebitna žena koja ne zaslužuje nikakvog pomena. I ovo spominjanje ove bestidnice je jednostavna blamaža informera.

cane

pre 7 godina

Sreo sam se njom u US... toliko je bila "naduta" i "uzdrigla" od "slave" da sam zazalio sto sam joj se javio. Na drugoj strani - D.Keaton i Jessica Biel su bile prave dame kada smo se upoznali. Eto. You can take the girl out of the trailer park, but you cant take the trailer park out of the girl.

deki

pre 7 godina

Ako je to sto se vatala sa Deepom najveci uspeh Branka je promsila karijeru moze sa starletama da stane u red.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija