• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

06.03.2017

20:10

LJUBIŠA SAMARDŽIĆ U ŽIVOTNOJ OPASNOSTI: Popularni glumac u KRITIČNOM STANJU posle operacije na mozgu?!

Showbiz

LJUBIŠA SAMARDŽIĆ U ŽIVOTNOJ OPASNOSTI: Popularni glumac u KRITIČNOM STANJU posle operacije na mozgu?!

Podeli vest

Ljubiša Samardžić Smoki, glumac širokog osmeha i neponovljivog šarma, kako ga savršeno opisuju mediji, koji je svojim ulogama šest decenija uveseljavao gledaoce, bori se za onu najvažniju - životnu

Ovaj 80-godišnji glumac, prema pisanju medija, bori se za život nakon brojnih komplikacija koje su usledile nakon operacije kojoj je bio hitno podvrgnut u decembru prošle godine.

Složenu operaciju na mozgu, kako javljaju mediji, Samardžiću je izveo tim najboljih beogradskih neurohirurga, a za zahvat su znali samo njegovi najbliži.

Ljubiša se bori za ozdravljenje posle brojnih komplikacija s kojima se suočio krajem prošle godine. Budući da nikoga nije hteo da opterećuje svojim problemima, o njegovom narušenom zdravlju javnost ništa nije znala, pa je vest da je Ljubiša hitno operisan početkom decembra, mnoge iznenadila i uznemirila...

TUGA! Ljubiša Samardžić zbog lošeg zdravlja ne može da prisustvuje Fest-u!

DRAMA LJUBIŠE SAMARDŽIĆA! Legendarni glumac bije najvažniju bitku u životu!

ČUVENI GLUMAC NA INTENZIVNOJ NEZI! Operacija MOZGA obavljena uspešno!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragan

pre 7 godina

Jednom od nasih najboljih glumaca zelim da ozdravi sto prije I da ga zdravlje posluzi jos dugo vremena

Drago

pre 7 godina

Želim mu da bi što prije ozdravijo. Bio i ostao legenda. Mnogo glumaca je otišlo u prošloj godini nadam se da neće tako biti i u ovoj godini. Svi su bili pravi glumci veliki ljudi i legende.

Milos

pre 7 godina

koja gromada od glumca a kako skroman covek,Surda svi smo uz tebe

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija