• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas/Informer.rs

10.03.2017

15:37

(FOTO) SEKSI GLUMICA DANAS PUNI 59 GODINA! Preživela je moždani udar i dva pobačaja, a sad je jača nego ikad!

Showbiz

(FOTO) SEKSI GLUMICA DANAS PUNI 59 GODINA! Preživela je moždani udar i dva pobačaja, a sad je jača nego ikad!

Podeli vest

Šeron srećan rođendan!

Sa svojih 59 godina slobodno možemo da kažemo da je svetska diva Šeron Stoun prošla pravi pakao. Preživela je moždani udar, dva spontana pobačaja, oduzeli su joj starateljstvo nad sinom i imala je problem sa sajentološkom crkvom. Ipak, čini se da kod nje zaista važi ona stara "što te ne ubije, to te ojača".

Rođena je 10. marta 1958. godine u Midvilu, malom gradu u Pensilvaniji. Od malih nogu se izdvajala od druge dece jer je jako rano naučila da govori i hoda, a čitanje i pisanje je savladala sama. 

 

 

Објава коју дели Sharon Stone (@sharonstone) дана 27. Окт 2016. у 8:22 PDT

 

Već sa 15 godina počela je da studira književnost i umetnost, međutim, nikada ga nije završila. Ipak, fakultet joj je 2007. godine uručio počasni doktorat. Nije nastavila sa školovanjem jer je želela da postane nova Merilin Monro. 

Njena prirodna lepota je karakteristična, pa nije prošlo mnogo vremena da je modni skauti primete. Ubrzo je ušla u svet mode, a zahvaljujući čuvenom režiseru Vudiju Alenu 1980. se pojavila u filmu "Stardust memories". Iako u filmu nije izgovorila nijednu jedinu reč, za nju je ova uloga bila ponuda koja se ne odbija. 

 

 

Објава коју дели Sharon Stone (@sharonstone) дана 27. Феб 2017. у 8:26 PST

 

Četiri godine kasnije udala se za holivudskog producenta Majkla Grinburna, ali im brak nije potrajao. Po Holivudu se pričalo da su se toliko svađali, čak i kada su se razvodili, da su svi odahnuli kada su potpisali papire. 

Početkom devedesetih se slikala za "Plejboj" ali je njena svetska slava tek usledila kada je, nakon što su Mišel Fajfer i Džulija Roberts odbile uloge u filmu "Niske strasti", ona prihvatila. Scena u kojoj Šeron prekršta noge u kratkoj suknji ispod koje ne nosi donji veš dok sedi u policijskoj stanici, je sada već postala kultna. Upravo zbog ove scene, film je bio cenzurisan u mnogim zemljama širom sveta. 

 

 

Објава коју дели Diego Carranza (@diecarranza) дана 10. Мар 2017. у 12:19 PST

 

Šeron je poznata i po vezama sa mnogim slavnim muškarcima među kojima su princ Albert II od Monaka, nekadašnji američki predsednik Bil Klinton, glumci Džared Leto i Rasel Krou i drugi. Bila je u još jednom braku sa producentom Vilijamom Mekdonaldom koji je čak ostavio ženu zbog nje, ali se razvela i od njega zbog afere sa producentom Bobom Vagnerom. 

Godine 1998. se udala za urednika lista  „San Francisco Cronicle“ Fila Bronštajna, s kojim je bila pet godina. Šeron je čak dva puta imala spontani pobačaj, a kasnije je usvojila tri dečaka. Sa prvim mužem se dugo borila za dete koje su zajedno usvojili da bi na kraju izgubila starateljstvo nad njim. Nakon toga je jedva stala na noge i usvojila druga dva dečaka.

 

 

Објава коју дели Sharon Stone (@sharonstone) дана 22. Авг 2016. у 12:05 PDT

 

 

„Playboy“ je Šeron uvrstio među 25 najseksi glumica dvadesetog veka, kao i magazin „Empire“, a dobila je i nagradu za zalaganje za prava gej populacije i obolelih od HIV-a.

Šeron je još poznata i po tome što je veliki protivnik plastične hirurgije jer kako kaže, želi dostojanstveno da ostari. Odavno je raksrstila sa sajentološkom crkvom i prešla u budizam. 

 

 

Објава коју дели Sharon Stone (@sharonstone) дана 9. Мар 2017. у 7:11 PST

 

Pre 16 godina doživela je moždani udar od kojeg se jedva oporavila. Nakon toga morala je ponovo da uči da hoda, govori, seća se i sluša. Šeron važi za najinteligentniju glumicu na svetu jer ima IQ 154. 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija