• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.03.2017

15:45

POTRESNO PISMO MILICE DABOVIĆ: Napuštam Srbiju!

Showbiz

POTRESNO PISMO MILICE DABOVIĆ: Napuštam Srbiju!

Podeli vest

Milica Dabović obratila se javnosti otvorenim pismom u kojem objašnjava ko je misteriozni Vuk, sa kojim provodi vreme, govori o teškom periodu kroz koji prolazi i kaže da će se posvetiti svojoj jedinoj ljubavi - košarci

Pismo prenosimo u celosti:

- Ja, Milica Dabović, iskreno

Mediji su najjači, sada znam. Moj život više nije samo moja stvar. Od uspešne sportistkinje izvrtanjem činjenica postadoh i starleta. O mom životu izgleda svi više znaju od mene same.

Otuda i ovo pismo. Za medije, za javnost, za moje navijače. Moje okončanje veze sa Simonom preraslo je okvire normalnog onog momenta kada je digao ruku na mene. O ovome samo sada još govorim i više neću, jer je sve u nadležnosti Tužilaštva. Da, prijavila sam policiji i da, neću prestati da se borim protiv nasilja nad ženama. Nažalost, takav kraj naše veze automatski je alarmirao sve medije, paparaci me prate kud god da krenem.

OTKRIVAMO! SIMON VARAO MILICU: Košarkašica dobila BATINE zato što je saznala za njegove nestašluke!

Onaj ko je prošao medijsku golgotu u najgorim životnim trenucima zna kako je kada ne možete da iskontrolišete sve dezinformacije koje se objavljuju.

Zato se obraćam javnosti na ovaj način, istina je samo jedna i prava.

Povređena sam, kao žena, kao čovek. Prolazim kroz težak period i utočište nalazim u radu sa decom. Ona mi vraćaju osmeh na lice. Moja porodica i moji prijatelji su mi, naravno, sve vreme ogromna podrška.

Moj prijatelj Vuk jedan je od onih koji su mi u teškom momentu pružili ruku. Tačno je da mi je pomagao i digao me kad sam klonula. To što je on postupio ljudski u trenutku kad mi je bilo teško, međutim, donelo mu je samo probleme.

Vuk i ja nismo u ljubavnoj vezi. Niti je on moj budući finansijer, kako ga zli jezici nazivaju. On nije zaslužio da se o njemu piše ništa ružno. Vuk je dobar čovek. I moj, trenutno, najveći oslonac. Mi smo samo prijatelji. A, prijateljstvo je svetinja.

Informer

SAZNAJEMO! SORAJA TUŽI MILICU DABOVIĆ, smeta joj što je u medijima naziva PROSTITUTKOM!

Zbog nemogućnosti da stanem na put konstrukcijama, koje se u javnosti sklapaju o meni, želim da se povučem. Na kratko ću otići iz zemlje, a potom se posvećujem mojoj jedinoj pravoj ljubavi, koja me nikad nije izneverila – košarci.

Otvorila sam košarkaški kamp za decu na Tari, koji će se održati u avgustu i radiću na tome da svako moje buduće medijsko pojavljivanje bude isključivo u vezi sa košarkom.

SIMON PROGOVORIO: Nemam zbog čega da se kajem! Jedva čekam pasoš DA NESTANEM ODAVDE!

Uspeh i slavu nisam stekla kao nečija devojka, sadašnja, ili bivša, ja sam na prvom mestu sportista i to želim da ostanem. Moja karijera u reprezentaciji je okončana, ali trenerska tek počinje.

Hvala onima koji veruju u mene, hvala i onima koji su me gazili, učinili su me još jačom.

Molim medije da imaju razumevanja.

Milica Dabović - navodi se u Miličinom pismu.

MILICA IDE U PARIZ PO DOKAZE PROTIV SIMONA: Košarkašica se sprema za suđenje sa bivšim dečkom!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
vitez koja

pre 7 godina

kako ćeš da radiš sa decom a nisi reagovala kada se neko pred tobom drogira, kako ti kažeš, i radi ko zna šta; KAKO???nn

Ljubo

pre 7 godina

,,,samo idi ,inostranatvo ce ti doneti tako puno srece ,?! ...ovo ti je ona narodna ,kod vecine danasnjih devojaka - duga kosa kratka pamet...

Zoran

pre 7 godina

Vojska o skraćenju, kurve o poštenju, a ekološki o obrazu.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59