• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Story/Informer.rs

11.03.2017

18:15

JELISAVETA ORAŠANIN OTVORILA DUŠU! Glumica otkrila sve detalje raskida sa Vukom Kostićem!

Showbiz

JELISAVETA ORAŠANIN OTVORILA DUŠU! Glumica otkrila sve detalje raskida sa Vukom Kostićem!

Podeli vest

Glumica Jelisaveta Orašanin, koja se našla u centru medijske pažnje zbog spekulacija da uživa u romansi sa košarkašem Milošem Teodosićem, ubrzo pošto što je okončala višegodišnju ljubav sa bivšim dečkom i kolegom Vukom Kostićem, otkriva da se s njim razišla još prošlog leta, i poručuje kako o novoj ljubavi ne želi preterano da detaljiše

Ona je, u ispovesti za Story, konkretno, između ostalog, rekla: 

- Sa Vukom nisam od letos, ali nikada nisam imala potrebu da pričam o svom privatnom životu - kada sam s nekim raskinula ili kroz koji period prolazim u životu. S njim sam se lepo razišla i u odličnim smo odnosima, čak i igramo zajedno u predstavi. 

printscreen

Glumica je dodala i da joj je u toku romantične veze sa kolegom bilo predivno, ali da jednostavno nisu mogli više zajedno.

- Proveli smo predivnih sedam godina, ali sada svako ima svoj život, i oboje smo nastavili dalje. Imala sam potrebu da to objasnim što se tiče Vuka, ali ne bih više govorila o svojoj privatnosti. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
kaligula

pre 7 godina

Kako bi videla Moskvu, od plate u pozoristu samo na Histori canelu

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija