• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Milić - I. Gajić

13.03.2017

20:42

POPULARNOJ PEVAČICI PUKAO I DRUGI BRAK: Nataša i Ljuba nisu uspeli da sakriju RAZLOG NJIHOVOG RASTANKA!

Showbiz

POPULARNOJ PEVAČICI PUKAO I DRUGI BRAK: Nataša i Ljuba nisu uspeli da sakriju RAZLOG NJIHOVOG RASTANKA!

Podeli vest

Bivši rukometaš Ljuba Jovanović pritiskao je Natašu Bekvalac da prave decu, ali ona nije bila spremna na to, pa su se sve češće svađali

Pevačica Nataša Bekvalac odlučila je da se razvede od svog supruga Ljube Jovanovića jer ju je pritiskao da prave bebu, a ona nije htela! Supružnici su se poslednjih godinu dana zbog toga sve češće svađali i na kraju su shvatili da ne mogu zajedno, pa su odlučili da podnesu zahtev za razvod braka.

Nataša i Ljuba su se dogovorili da se sporazumno razvedu. Pevačica angažovala advokata koji ju je razvodio i od Dače Ikodinovića

- Ljuba obožava decu, bio je u divnim odnosima sa Natašinom ćerkom Hanom i jedva je čekao da dobiju zajedničko dete. Ona je u prvi mah to želela, ali je stalno odlagala. Prvo je rekla da će raditi na potomstvu posle premijere predstave "Tajna Crne ruke", u kojoj je glumila Dragu Mašin, zatim posle objavljivanja albuma. Ljuba je strpljivo čekao, ali je postajao sve nervozniji. Optuživao ju je da ona zapravo ni ne želi drugo dete, da ga samo zavlači - kaže za Informer izvor blizak paru.

POSLE ODLUKE O RAZVODU NAPUSTILA SRBIJU! Nataša Bekvalac spakovala kofere i odvela ćerku u Pariz!

S obzirom na to da je tenzija u njihovom domu poslednjih meseci bila sve veća, rešili su da se rastanu:
- Dogovorili su se da se sporazumno razvedu. Ljuba se iselio iz Natašinog stana na Dedinju. Trenutno je odseo u hotelu "Atera business suits" u centru Beograda, koji drži jedan njegov drug - prenosi naš sagovornik.

PUKLA TIKVA! Nataša Bekvalac se RAZVODI?!

Vlada Mandić: Ljuba treba da nađe mlađu i pravi decu

Bivši rukometaš Vlada Mandić, koji je i upoznao Natašu i Ljubu, kaže da je znao da će se oni razvesti:
- Vest da se razvode me uopšte nije iznenadila. Bilo je samo pitanje vremena kada će se to dogoditi. Ljuba treba da nađe mlađu ženu i da pravi decu - rekao je Vlada i tako potvrdio naša saznanja.
On i Ljuba su godinama bili najbolji drugovi, ali su se posvađali jer je Mandić rekao da je Nataša "najveća srpska kurva".


Natašu će tokom brakorazvodne parnice zastupati advokat Dragan Gojković, koji je vodio njen slučaj i kada se u januaru 2011. godine razvodila od proslavljenog vaterpoliste Danila Ikodinovića.

Jovanović se iselio iz njenog stana na Dedinju i otišao u hotel "Atera biznis sjuts"

Nataša i Ljuba su se smuvali ubrzo nakon što je objavljeno da se pevačica razvodi od Dače. Zabavljali su se samo tri meseca, a zatim se ona smuvala sa manekenom Vladom Vuksanovićem sa kojim se, sa prekidima, zabavljala oko godinu dana. Kada je raskinula sa manekenom, vratila se Ljubi i na godišnjicu veze, 14. januara, odlučili su da svoju ljubav krunišu brakom. Venčali su se tajno u njenom stanu, samo u prisustvu kumova.

Supružnici juče nisu želeli da daju izjave povodom razvoda.

Nataša pobegla u Pariz

Pevačica je rešila da napusti Srbiju i otputuje u Pariz kako bi pobegla od novinara i paparaca. Ona putuje u Francusku sa ćerkom Hanom koju želi da odvede u Diznilend kako bi 17. marta proslavili njen 10. rođendan

.

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković
Društvo

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković

Zastavnik Mijodrag Tošković, pripadnik 72. brigade za specijalne operacije koji je stradao prilikom realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu kanala Dunav-Tisa-Dunav, sahranjen je danas uz vojne počasti u Staroj Pazovi.

18.04.2024

17:58

Skandal u školi u Tutinu! Nastavnik trdi da ga napao kolega: Psovao mu majku i pretio!
Društvo

Skandal u školi u Tutinu! Nastavnik trdi da ga napao kolega: Psovao mu majku i pretio!

"Pomoćnik direktora me je prvo snažno udario ramenom u grudni koš, da bi me kasnije ponovo napao, uhvatio me za revere i gurnuo na vrata tom silinom da ih je otvorio", priča Denis Šabanović, nastavnik srpskog i bosanskog jezika u srednjoj Tehničkoj školi u Tutinu koji je nastavnika i pomoćnika direktora Imera Ademovića optužio da ga je, prvo verbalno, a onda fizički napao posle redovne sednice Nastavničkog veća.

18.04.2024

17:47

RGZ podržava i pridružuje se pozivu na hitne izmene Zakona o postupku upisa u katastar nepokretnosti i katastar infrastrukture radi zaštite prava građana
Društvo

RGZ podržava i pridružuje se pozivu na hitne izmene Zakona o postupku upisa u katastar nepokretnosti i katastar infrastrukture radi zaštite prava građana

U svetlu nedavnog predloga koji je Poverenica za zaštitu ravnopravnosti Brankica Janković podnela Ustavnom sudu Srbije, Republički geodetski zavod apeluje na javnost i nadležne institucije da preispitaju celokupni Zakon o postupku upisa u katastar nepokretnosti i katastar infrastrukture ako trenutne odredbe stvaraju diskriminatorske prepreke za osobe lošijeg imovinskog stanja, kao i druge ugrožene društvene grupe.

18.04.2024

17:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija