• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92.net/informer.rs

19.03.2017

09:18

(FOTO) BIVŠA MISICA NA UDARU KRITIKA ZBOG LJUBOMORE: On je moj, ostavite ga!

Showbiz

(FOTO) BIVŠA MISICA NA UDARU KRITIKA ZBOG LJUBOMORE: On je moj, ostavite ga!

Podeli vest

Prelepa Filipinka Pia Vurcbah 2015. godine proglašena je za Mis Univerzuma, a bila je to godina kada je ovo takmičenje bilo u centru pažnje, ali ne zbog lepih žena nego zbog do tada neviđenog skandala

Za taj skandal se pobrinuo voditelj Stiv Harvi, koji je pobednicom proglasio Mis Kolumbije Ariandu Gutjerez, a nakon što je ona slavila pobedu, Stiv je počeo da ispravlja grešku. 

Zapravo lepa Kolumbijka je bila prva pratilja, a Pia pobednica. 

 

 

Endorsement shoot @gerypenaso

A post shared by Pia Wurtzbach | Miss Universe (@piawurtzbach) on Mar 1, 2017 at 4:28am PST

 

Dve godine kasnije Filipinka je i dalje u centru pažnje, ali ovoga puta zbog svog ponašanja na društvenim mrežama, ponajviše zbog svog dečka Marlona Stokingera koji je poznati vozač trka.

 

 

@metrosocietyph cover for March! Grab a copy!

A post shared by Marlon Stockinger (@marlonstockinger) on Mar 13, 2017 at 6:35am PDT

 

On se nedavno na svom Instagramu pohvalio naslovnicom časopisa „Metro Society“, ali je svu pažnu ukrala Pia komentarom ispod fotke.

- Ovaj levo je moj. To bi trebalo da znaju sve devojke koje šalju mom dečku poruke na Instagram. Znam ko ste. I žao mi je svih devojaka koje su ga pustile. No, dobro, on je sad moj - napisala je kratko i jasno. 

Iako je kasnije obrisala komentar, on je već uveliko postao viralan. 

 

 

Ovo nije prvi put da se ponaša posesivno zbog čega joj mnogi zameraju, a gotovo na isti način komentariše svaku njegovu objavu na ovoj mreži.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17