• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92.net/informer.rs

19.03.2017

12:38

(FOTO) SVETSKI ZAVODNICI, NISKOG RASTA! Kim ne smetaju njegovi santimetri!

Showbiz

(FOTO) SVETSKI ZAVODNICI, NISKOG RASTA! Kim ne smetaju njegovi santimetri!

Podeli vest

Kažu da se muškarcu najteže "opraštaju" santimetri. Ovi niski muškarci, ipak, su uspeli da postanu ostvareni, uspešni, ali i da se nađu na listama najpoželjnijih

Al Paćino 

Visok je samo 170 sanitimetara, ali proslavljenom glumcu, dobitniku nagrada Osakr, Emi i Toni, taj, takoreći, nedostatak nije smetao za ostvarenje snova. 


Veliki zavodnik obeležio je jednu epohu kroz filmove "Kum", "Serpiko", "Lice sa ožiljkom", "Vrućina" i "Miris žene". Važio je za zavodnika, ali se nikada nije ženio. 

Paćino ima troje dece, Džuli Mari sa učiteljicom glume Džan Tarant i blizance Antona i Oliviju sa bivšom devojkom Beverli D’ Andželo.

Tom Hardi 

Visina od 175 santimetara nije mu smetala u filmskom svetu, pa je danas najpoznatiji po svojim ulogama u filmovima "Pad crnog jastreba", "Vitez tame: Povratak", "Taboo", "Povratnik" i "Pobesnjeli Max: Divlja staza". 

APfoto

Od 2014. godine je u braku sa Šarlot Rajli.

Ben Stiler 

Šarmantan, harizmatičan i zabavan, a visok svega 170 santimetara. Oprobao se i kao glumac, reditelj i producent i u svemu je bio podjednako uspešan.

Beta

Stiler je u srećnom braku od 2000. godine sa Kristin Tajler sa kojom ima dvoje dece.

Bruno Mars 

Sa svojih 165 santimetara Bruno Mars se "upisao" na spisak zavodnika. 


Muzičar, pevač, producent....odrastao na Havajima Bruno. Pohađao je školu Predsednika Teodora Ruzvelta, koju je završio 2003. godine, kada je imao 17 godina, i ubrzo zatim se seli u Los Anđeles da započne muzičku karijeru. 

APfoto

Prvo muzičko pojavljivanje bilo je sa "Far*East Movement".

Kanje Vest 

Poznati američki reper i suprug Kim Kardašian visok je svega 173 santimetra. 

Karijeru je započeo 1996. godine kada je počeo da sarađuje sa mnogim reperima iz Čikaga. 

Instagram

Dok njene santimetre, obime prati ceo svet, njemu se sve toleriše.

Tom Kruz 

Ni niske, ni visoke žene širom sveta nisu mu odolele. On je "patentirao" obuću sa skrivenom petom, jer mu je visina očigledno nekada bila i problem. 


Tom Kruz je visok 170 santimetara, a za slikanje sa bivšom ženom Nikol Kidmen uvek je nosio te posebne cipele.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lancelot

pre 7 godina

Ljudi promislite malo i pogledajte u nazad u Svetsku istoriju. Uglavnom su SVI " Veliki" ljubi bili nizeg rasta.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!
Politika

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!

Predsednik Srpske liste Zlatan Elek sa saradnicima sreo se danas u Kosovskoj Mitrovici sa članovima Radne grupe saveta Evropske unije za Zapadni Balkan (COWEB) i Evropske službe spoljnih poslova i tom prilikom predstavili političko-bezbednosnu situaciju na Kosovu i Metohiji i položaj srpskog naroda na ovim prostorima.

25.04.2024

13:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija