• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer.rs

19.03.2017

18:20

RETKO SE POJAVLJUJE U JAVNOSTI! Šta posle zlostavljanja radi Mina Lazarević?!

Showbiz

RETKO SE POJAVLJUJE U JAVNOSTI! Šta posle zlostavljanja radi Mina Lazarević?!

Podeli vest

Jedna od omiljenih domaćih glumica, Mina Lazarević, proslavila se ulogom Čupke, u Srećnim ljudima, a onda se okrenula intezivnom radu u pozorištu. Mina je 2015. godine napustila supruga Gorana Stanića, koji je fizički maltretirao nju i dvoje male dece

Incident se desio u avgustu 2015. godine, a Minim suprug, osim nasilja u porodici, se sumnjičio i za nelegalno držanje automatske puške, kao i četiri kapisle za detonatore, koje je policija pronašla u stanu nakon što je došla na poziv Mine Lazarević.

Mina je napustila Gorana i nastavila život sa sinom i ćerkom. Posle toga se retko pojavljivljava u javnosti, i pažljivo je birala mesta i događaje. Izjave za medije je retko davala.

LOŠE ISKUSTVO Mina Lazarević: Brak je sra*e!

U maju prošle godine, ekipa "Blica" zatekla je Minu kako decu odvodi u školu. Kako je tada izjavio njen otac, sa bivšim suprugom se viđa sa njim samo da bi mu predala decu. Na pitanje naše ekipe da li se pomirila sa bivšim suprigom, Mina je odgovorila:

- Ne mogu da verujem šta me pitate!

Mina se pre samo nekoliko dana pojavila u emisiji kod Nataše Pavlović "Praktična žena", gde je ispričala kako izgleda njen dan sa dvoje male dece.

MINA NE PRAŠTA MUŽU NASILNIKU Glumica sprema papire za razvod!

Ona ima 19-godišnjeg sina Luku iz prvog braka i Ivu (9) i Marka (6) iz braka sa Goranom Stanićem. Mina je i dalje angažovana u pozorištu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
VESNA

pre 7 godina

Žena "naparala" u drugom braku i neka Bogu zahvali što se na vreme otkačila od takvog tipa. Nije lako naći nekog novog čoveka ko će te prihvatiti sa troje dece iz različitih brakova, pa Mina mora da bude posebno obazriva. Bolje da bude sama nego u lošem (pa čak i po život opasnom) društvu. Vremenom će sve doći na svoje mesto i Minica će ponovo biti srećna. Baš joj to od srca želim.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija