• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer.rs

19.03.2017

19:54

BEZ USTEZANJA: Milan Stanković otkrio kakav je u krevetu!

Showbiz

BEZ USTEZANJA: Milan Stanković otkrio kakav je u krevetu!

Podeli vest

Pevač Milan Stanković gostovao je u emisiji "Ja to tako", u kojoj je govorio o stvarima koje su neophodne za ozbiljnu vezu

Naime, Milan je ispričao kako se ponaša kada je u vezi, ali i koje osobine mora d aima idealna partnerka.

- Komplikovan sam. Ja kad se odlučim i uđem u vezu i volim, to je to. Ali mora da postoji neko ko će da proguta čitavu tu jabuku Milana Stankovića, znači sve to zajedno. To bi moralo da bude neka zrelija žena koja je prošla dosta - rekao je Milan.

Takođe, Milan je ispričao da mu nije lako da nađe idealnu partnerku, zbog čega preferira da bude sam.

- Imam dve jako potrebne osobine za tu naklonost žena. Jedna od njih je to što one imaju zaštitnički majčinski stav prema meni. Samo tako možete da dođete do prave ljubavi. Ostalo su one polarizacije, varnice i to. A i u krevetu, super funkcionišem. Ali to su jedine dve karakteristike o kojima treba da razmišljamo kada govorimo o ozbiljnoj vezi - rekao je Milan Stanković.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 7 godina

ман* се ти "кревета"...Ја кад сам био "твоји* година"...Ја сам мого* и уз тарабу... и на... - "клупицу" !! Какав кревет...?! То је смишљено за оне што и* мучи .... - "реума"... !!

vladbgd

pre 7 godina

pa, mogao si, jer si primitivac....cega se pametan stidi, lud se ponosi, kaze nas mudri srpski narod....MIlan je prava zvezda, i pametno sto je napustio Grand, leglo primitivizma i prostakluka, na celu ca Popovicem i Brenom

Lancelot

pre 7 godina

A i malo kulture ti nedostaje da ne zvaces zvaku dok pricas u studiju naprimer kod Amidze. Kultura shvatas li sta je to ti i tebi slicni.

Ljubo

pre 7 godina

U Srbiji svi jebaci ,a jebe nas ko stigne i gde stigne ,...

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija