• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

20.03.2017

18:54

STAVILI TAČKU! Nataša Bekvalac danas potpisala papire za razvod!

Showbiz

STAVILI TAČKU! Nataša Bekvalac danas potpisala papire za razvod!

Podeli vest

I dalje zakonita supruga Ljube Jovanovića trebalo bi da u narednih sedam dana ponovo postane slobodna žena

Pop pevačica Nataša Bekvalac posetila je kancelariju svog pravnog zastupnika u Novom Sadu, gde je potpisala papire za sporazumni razvod braka.

Nakon što je na dokumenta za razvod stavila potpis, čeka se potez suda koji treba da overi razvod, što bi trebalo da se desi u narednih sedam dana. Inače, pevačica se kod advokata zadržala nešto više od pola sata, dok je njen i dalje zakoniti suprug Ljuba Jovanović dao svoj potpis još dok je Nataša sa Hanom bila u Parizu. 

LUBAVNI JADI NOVOSADSKE BARBIKE! Nataša Bekvalac: Volim samo Koleta, njemu bih se uvek vratila!

Podsetimo, pevačica i bivši rukometaš odlučili su da stave tačku na svoj brak zbog brojnih nesuglasica koje nisu uspeli da reše, a informacija o njihovom rastanku šokirala je domaću javnost.

KONAČNO PROGOVORILA! Nataša Bekvalac otkrila uzrok razvoda!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija