• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

21.03.2017

22:18

ZVEZDA SERIJA "STIŽU DOLARI" I "RANJENI ORAO" ZA INFORMER: Moju kumu Natašu i mene svi mešaju!

Showbiz

ZVEZDA SERIJA "STIŽU DOLARI" I "RANJENI ORAO" ZA INFORMER: Moju kumu Natašu i mene svi mešaju!

Podeli vest

Jedna gospođa je odbila da poveruje da smo mi dve osobe, a čovek je, pričajući sa mnom, toliko bio srećan što "priča s Natašom" da nisam imala srca da ga razočaram, kaže Nela Mihailović

Neli Mihailović je simpatično što je mnogi mešaju s njenom kumom i koleginicom Natašom Ninković! Zvezda serija "Ranjeni orao" i "Stižu dolari", koja se s Ninkovićevom druži još od studentskih dana, priča kako neki ljudi misle da su njih dve zapravo jedna ista glumica.

- Oduvek nas mešaju i navikle smo se na to. Dolazile smo u razne smešne situacije. Jedna gospođa je odbila da poveruje da smo mi zapravo dve osobe. Jedan čovek je, pričajući sa mnom, toliko bio srećan što "priča s Natašom" da nisam imala srca da ga razočaram i kažem mu ko sam. Sarađujemo s mnogo ljubavi i poverenja, onako kako kumstvo i nalaže.

Jovan Vukomanović

Natašu ste upoznali dok ste studirale na Fakultetu dramskih umetnosti (FDU). Po čemu pamtite te dane?

- To je jedan od najlepših perioda mog života. Moj profesor Vlada Jevtović umeo je da kaže da je FDU oaza iz koje ćemo posle studija izaći u zverinjak posla i biti prepušteni sami sebi. Pamtim taj period po mnogo rada, druženja, smeha, suza i lutanja po sopstvenoj duši. Ipak, ono najlepše što sam tada stekla jesu prijatelji za ceo život, moje kolege.

Deca iz unutrašnjosti
S Natašom, Sergejom, Vojinom i Nebojšom delila sam istu podstanarsku sudbinu. Menjali smo gazde, a vikendom jurili u svoje rodne gradove
Nela Mihailović

Ko je bio s vama na klasi?

- Pored Nataše, s kojom sam jedno vreme delila sobu, tu su bili još i Sergej Trifunović, Vojin Ćetković, Nebojša Glogovac... Niko od nas sa klase nije bio rodom iz Beograda, pa smo delili istu podstanarsku sudbinu: menjali smo gazde dok smo vikendom jurili u svoje rodne gradove, svojim roditeljima.

Sećate li se prvog izlaska pred publiku u predstavi "Ukroćena goropad" u Narodnom pozorištu u Beogradu?

- Prva premijera u životu, "Ukroćena goropad", Šekspir, velika scena Narodnog pozorišta i ja u glavnoj ulozi. Nikada to neću zaboraviti! Kakvo uzbuđenje, kakva sreća, kakva čast za mene!

Koje još svoje uloge posebno pamtite?

- Većinu svojih uloga volim. Ako baš moram da izdvojim neke, onda su to one koje su činile određenu prekretnicu u mojoj karijeri. Takve su predstave "Ukroćena goropad", " Mali bračni zločini", "Rodoljupci", zatim film"Led", kao i serije "Stižu dolari" i "Ranjeni orao".

Jovan Vukomanović

Smatrate li da vas je šira javnost bolje upoznala u serijama Siniše Pavića i Zdravka Šotre?

34 uloge u filmovima i serijama ima Danijela Nela Mihailović

- Svakako! Televizija je najsigurniji put do šire javnosti. Pavić, Šotra i Radoš Bajić su mi otvorili taj put. Odrasla sam na njihovim serijama i filmovima kao gledalac, a sada sam deo njih kao glumica. Ponosim se tim. Serija "Stižu dolari" je moja prva velika uloga na televiziji, moj prvenac. Ipak, ono što čini najlepše sećanje na nju jeste saradnja s mojim pokojnim kolegom i prijateljem Milenkom Zablaćanskim. Tragično i iznenada je otišao. Živi u mom sećanju, zauvek.

Sa svojom zaovom Suzanom Petričević glumite u predstavi "Plastika". Kako biste nam opisali vaš odnos?

- Uživam igrajući "Plastiku". Mnogo radosti i lepih trenutaka ide uz tu predstavu. Razlog je, pre svega, moja partnerka Suzana Petričević. Mi smo i porodično bliske i to je samo doprinelo uspehu ove predstave. Poznajemo se dobro i veliko uzajamno poverenje krasi naš odnos.

Kakvo je vaše mišljenje o skidanju bora u "Fotošopu"?

- Veliki sam protivnik toga. Volim svoje godine, samim tim i bore koje te godine nose. Lepota dolazi iznutra i ogleda se na licu, u očima, osmehu, borama...

Htela sam da budem lekar

Završili ste u rodnom Valjevu srednju medicinsku školu. Otkud gluma?
- Moj detinji san bio je da postanem dečji lekar, pa je i moje školovanje išlo u tom pravcu. Čak sam i upisala Medicinski fakultet, ali i ubrzo shvatila da mi tu nije mesto i da moj emocionalni sklop ne bi dugo izdržao u bolničkom okruženju. Umesto da lečim bolesne ljude, odlučila sam da se bavim umetnošću koja, kao i sve umetnosti, leči ljudsku dušu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija