• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

28.03.2017

17:43

(FOTO) DVE GODINE BOLI I PATNJE ZA SLAVNOG FUDBALERA: Posle smrti supruge sam hteo da se ubijem, i dalje nosim burmu!

Showbiz

(FOTO) DVE GODINE BOLI I PATNJE ZA SLAVNOG FUDBALERA: Posle smrti supruge sam hteo da se ubijem, i dalje nosim burmu!

Podeli vest

Smrt supruge Rebeke Elison koja je fudbalera "Mančester Junajteda", Ria Ferdinanda zadesila 2015. godine i dalje mu teško pada

Nedavno je otkriveno da je ovaj fudbaler nakon smrti supruge, koja je preminula usled izgubljene borbe od kancera na dojki, pokušao samoubistvo. Rio je sada ponovo progovorio za medije i u svojoj ispovesti otkrio da i nakon skoro dve godine, on nije uspeo da preboli suprugu. 

Public

- Ne možete dati sebi rok da nekoga prebolite. Ja sam se pridružio i grupi udovaca, i redovno imamo sastanke, te razgovaramo o svom bolu. Ja i dalje nosim burmu, ranije bih to verovatno osudio. Ranije sam osuđivao, ali više ne - priznao je Rio u dokumentarcu za BBC.  

Public

Ferdinand je u istom dokumentarcu priznao i da se opijao, ali i da je želeo sebi smrt. 

- Kada je Rebeka preminula, pio sam mnogo preko noći. Tada smo imali gospođu koja je živela sa nama, a kada bi ona otišla u krevet, sišao bih u dnevnu sobu i opijao se. To je sigurno trajalo tri ili četiri meseca. Saosećam i razumem ljude koji su odlazili na "mračna mesta" ne bi li se izborili sa tugom. Bilo je sebično razmišljati o samoubistvu, ali nisam mogao da prestanem. Na sreću, imao sam mrežu ljudi oko sebe koji su mi pomogli, ali tu su i moja deca koja su mi davala inspiraciju da nastavim da se borim - izjavio je proslavljeni fudbaler. 

A nakon njegove ispovesti pokrenute su i glasine da je Rio započeo vezu sa 25-ogodišnjom Kejti Rajt, te deluje kao da se fudbaler oporavio od tragedije koja ga je zadesila. 

 

Објава коју дели Kate Wright (@xkatiewright) дана 5. Мар 2017. у 11:28 PST

TRAGEDIJA SLAVNOG FUDBALERA Preminula supruga Rija Ferdinada


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!
Fudbal

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!

Fudbaleri Evertona pobedili su u derbiju nadoknađenog 29. kola velikog rivala Liverpul sa 2:0, dok je Mančester junajted tek pred kraj susreta sa Šefild junajtedom uspeo da "prelomi" 4:2. Jako važne pobede ostvarili su igrači Bornmuta nad Vulvsima 1:0 i Kristal palasa protiv Njukasla 2:0.

24.04.2024

23:05

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija