• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

29.03.2017

17:38

IZABRANICA POZNATOG GLUMCA POLUDELA U TRUDNOĆI! Kluni: Amal mi ne da da nazovem blizance po brendu tekile!

Showbiz

IZABRANICA POZNATOG GLUMCA POLUDELA U TRUDNOĆI! Kluni: Amal mi ne da da nazovem blizance po brendu tekile!

Podeli vest

Osim što snima i režira komediju "Suburbicon", Džordž Kluni je u centru interesovanja zbog toga što će sa suprugom Amal Kluni dobiti blizance

Oni su već počeli da razmišljaju o imenima za decu, ali postoje određene nesuglasice.

Naime, kako je Džordž suvlasnik brenda tekile "Casamigos", došao je na ideju da mu se deca zovu Kasa (prim. aut. kuća) i Amigos (prim. aut. prijatelj).

Međutim, Amal je zabranila suprugu da nazove decu po brendu tekile.

- Moja supruga kaže da ne mogu da decu nazovem Kasa i Amigos. To je jedina stvar koju mi je zabranila - rekao je Kluni u jednom intervjuu.

Glumac je otkrio i da se Amal odlično oseća i da dobro podnosi blizanačku trudnoću.

- Ona je sjajna. Nemam šta da radim, nema potrebe da joj pomažem. Jedino što mogu, jeste da joj skuvam čaj - priznao je nekada najpoželjniji neženja.

Iako se kleo kako se nikada neće oženiti, a kamoli dobiti decu, Džordž je poklekao i oženio se krajem septembra 2014. godine.

I ne samo da se oženio, već će odmah dobiti dvoje dece, zbog čega se našalio da će to biti veoma zabavno.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija