• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

30.03.2017

17:57

BIBERČE OPET PRKOSI ZAKONU! Pevaču preti robija od godinu dana!

Showbiz

BIBERČE OPET PRKOSI ZAKONU! Pevaču preti robija od godinu dana!

Podeli vest

Na javnoj sceni pojavio se sa samo 15 godina i odmah postao prava tinejdž-zvezda, međutim danas, osam godina kasnije, poznat je uglavnom po skandalima

Džastin Biber ponovo se našao na meti kritika jer je još jednom došao u sukob sa zakonom.

Naime, pevač je crtao grafite po zidovima hotela "Nacional" u Rio de Žaneiru, koji vredi 28 miliona evra i koji je pod zaštitom države.

On je na zidu hotela ispisao nekoliko rečenica posvećenih svojim vernim fanovima, koji sebe nazivaju "Biliberima"

Kako pišu strani mediji, ovim je počinio zločin protiv javnog reda i kulturnog nasleđa.

Ovaj incident dogodio se 2013. godine, ali nije dospeo na sud jer je BIber napustio Brazil pre nego što mu je uručena optužnica.

Džastin će ove nedelje održati koncert upravo u Riju, u sklopu svoje "Believe" turneje, a tamošnji sudija izjavio je kako će početi da se bavi njegovim slučajem.

Osim toga, Bibera će policija sačekati na aerodromu, a zatim ga čeka ispitivanje u policijskoj stanici, a kasnije i pred sudijom.

Za ovaj čin, u Brazilu je moguće dobiti novčanu kaznu ili kaznu zatvora do godinu dana.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Belieber

pre 7 godina

Nije Believe nego Purpose turneja i nece on ni u kakav zatvor da ide

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija