• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer.rs

30.03.2017

20:43

(VIDEO) SNEŽANA DAKIĆ UDARILA PO ŠTEDNJI: Ne rasipam novac olako, pazim i koliko struje trošim!

Showbiz

(VIDEO) SNEŽANA DAKIĆ UDARILA PO ŠTEDNJI: Ne rasipam novac olako, pazim i koliko struje trošim!

Podeli vest

Snežana Dakić kaže da se glamur ne ogleda u ceni onoga što nosite. Ona priznaje da štedi na čemu god može i da ne rasipa novac olako. A tako je, kaže, naučila i ćerku

Kada god se priča o modi i trendovima, Snežanu Dakić je teško zaobići. Ova TV voditeljka i autorka dugi niz godina se bavi modom u svojim TV emisijama. Posao na televiziji zna da bude težak i iscrpljujuć, a posle svih gradskih dešavanja koje mora da obiđe i punog radnog dana, Snežana, kaže, voli kod kuće da se osami.

- Volim da budem sama i da malo ćutim. Da budem sama sa sobom. Volim filmove, kupujem često DVD-jeve na ulici... U kasne sate volim da pogledam dobar film ili neku seriju. Evo sada gledam jednu od najgledanijih italijanskih serija "Ova naša porodica"... To je nešto što volim: kada sam slobodna ja praznim mozak, ćutim. A što se tiče relaksacije, mnogo vremena provodim sa detetom, pa ne ostane mnogo da blenem i ne mislim ništa.

Kako ste uspeli da ćerku ne razmazite previše? Mnoga deca poznatih i u svetu a i kod nas znaju da budu veoma zahtevna...

- Teško je reći da li je neko dete razmaženo ili ne. Zavisi od uslova u kojima žive, nekom je razmaženo dete ono koje traži majicu jednom u tri meseca... Moja ćerka je realna u zahtevima jer je ja tako učim. Objasnim zašto nešto ne možemo da priuštimo i ona to prihvati. Evo pre neki dan sam je pitala da li želi u "Mek". Rekla je: "Ne, nećemo, već smo dovoljno novca potrošile". Naravno da nismo štedele na "meku", otišle smo. Ali eto, tako ona razmišlja. Još joj dozvoljavam da jede brzu hranu, ali sam joj rekla da kada poraste i kada počnu hormoni da rade neće više moći da jede "mek“. I ona je već pripremljena na to.

A na čemu u današnje vreme štedite?

- Štedimo na struji, ukoliko je moguće da smanjimo potrošnju, štedimo na izlascima, da se ne troši baš šakom i kapom na skupe provode. Štedim na garderobi. Otkada imam svoju kolekciju neuporedivo manje trošim, a kada kupujem, onda kupujem na sniženjima. Kupujem i pod nekim posebnim uslovima koja mi je moj status koji imam omogućio. Ili imam priliku da klupujem negde i po veleprodajnim cenama. A luksuzniju robu, cipele, tašne, kožne jakne - to isključivo kupujem na sniženjima, i to na onim od 50 odsto. Možda malo manje, ali sniženja ispod 20 posto ne priznajem!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
snezana

pre 7 godina

Da li je ova zena normalna? Djevojcica koja raste i koja treba treba zdravo da se hrani,moze da jede u Meku,dok ne prorade hormoni?!!!A kad bude trebala da bude mrsavica, da glumi ribu i da trazi muza kao mama, spremila je da tada nema Meka! Je li ovo stvarno izjavila?\n

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Magazin

Džet set

Srbija