• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: mondo.rs/informer.rs

31.03.2017

20:11

SVE ZA TREĆU BEBU: Operisana Kim Kardašijan!

Showbiz

SVE ZA TREĆU BEBU: Operisana Kim Kardašijan!

Podeli vest

Kim Kardašijan operisala matericu da bi ponovo ostala u drugom stanju

Kim Kardašijan i Kanije Vest imaju dvoje dece - Nort (3) i Sejnta (15 meseci), a starleta je nedavno rekla da želi još jedno dete.

S obzirom na to da su joj lekari rekli da bi treća trudnoća mogla da bude opasna po njeno zdravlje, Kim je morala na operaciju, kako bi ispunila svoju želju da rodi i treće dete.

Ona je u jednoj epizodi Keeping Up With The Kardashians rekla da će morati na operaciju da "popravi matericu" jer želi još jednu bebu.

 

date night

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Mar 27, 2017 at 1:50pm PDT

Kim je tada objasnila da će i nakon tog zahvata trudnoća i dalje biti rizična, ali da će joj pomoći da zatrudni.

Starleta je u međuvremenu operisana, a kako je sama priznala, operacija će biti poslednji pokušaj da dobije još jedno dete.

Ona je inače na prethodna dva porođaja imala problema jer placenta nije "izašla" sa bebom, već je ostala zakačena za zid materice.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija