• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92.net/informer.rs

03.04.2017

08:42

(VIDEO) SEKSI MANEKENKA: Jela sam kutije od pice da zavaram glad!

Showbiz

(VIDEO) SEKSI MANEKENKA: Jela sam kutije od pice da zavaram glad!

Podeli vest

Manekenka Ajrlend Boldvin, ćerka Kim Bejsindžer i Aleka Boldvina, je američka uspešna manekenka. Uprkos što za njom uzdišu, ona je sve iznenadila najnovijom objavom na Instagramu u kojoj priznaje da je bila puna kompleksa i lošeg mišljenja i sebi i svom izgledu

- Muče me kilogrami i razni kompleksi zbog izgleda. Ponekad se uhvatim da brinem o tuđem mišljenju i počnem da padam u depresiju - napisala je manekenka otkrivajući i da je opsednuta teretanom, kilažom.

"Spisku mana" ona je dodala i da je jako bleda, teško pocrni na moru i ima celulit. 

 

 

- Od veličine 0 stigla sam do veličine 6. Jela sam kutije od pice da bih prevarila glad. Bila sam opsednuta teretanom - napisala je Ajrlend.

Instagram

Danas kaže da je ipak srećna. 

- Prebacila sam se na zdravu ishranu, ali sam promenial i način razmišljanja. Konačno sam prihvatila sebe kakva zaista jesam, a to je mnogo važno - iskrena je.

 

 

U mladosti je od depresije i paničnih napadaja patila i njena majka Kim. Mediji su beleželi da nekada nije izlazila iz kuće pola godine.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija