• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

05.04.2017

22:05

SEVE I IGOR SKOVALI PLAN: Ovo je pravi razlog zašto pevačica HOĆE DA SE PORODI U AMERICI!

Showbiz

SEVE I IGOR SKOVALI PLAN: Ovo je pravi razlog zašto pevačica HOĆE DA SE PORODI U AMERICI!

Podeli vest

Severina i Igor Kojić imaju veliku želju da se pevačica porodi u Los Anđelesu kako bi njihovo dete automatski dobilo američko državljanstvo

Severina Kojić ima veliku želju da se porodi u Americi kako bi njeno i Igorovo dete dobilo američko državljanstvo. Pevačica se sa svojim suprugom Igorom dogovara da nekoliko meseci pred termin za porođaj odu kod njegove sestre Nataše Kojić u Los Anđeles.

Seve još razmatra da li joj je ovaj plan pametan, jer postoji mogućnost da je nakon porođaja deportuju i da joj zabrane ulazak u zemlju

Ona još razmatra da li joj je to pametno, jer postoji mogućnost da je nakon porođaja deportuju i da joj zabrane ulazak u zemlju:

- Severina hoće da se porodi u Americi, jer prema zakonu, dete koje se rodi u njihovoj zemlji automatski dobija državljanstvo. Njenu odluku je podržao i Igor, jer smatra da će na taj način obezbediti bolju budućnost za svoje dete - priča izvor blizak pevačici. On objašnjava da će Seve bez problema moći da uđe u zemlju jer ima vizu na deset godina, ali samo šest meseci u kontinuitetu može da boravi u Americi.

SEVERINA PRIŽELJKUJE DEVOJČICU: Želim da rodim ćerku Koko!

Srpska snajka zato, navodno, planira da nekoliko meseci pred porođaj ode tamo.

3
meseca je trudna Severina

- Ona sredinom meseca ide u Ameriku jer ima zakazane nastupe u Čikagu i Las Vegasu. Zatim će se vratiti na Balkan, pa će ponovo, ako definitivno donesu ovu odluku, otputovati za tri meseca u Los Anđeles. Nadaju se da će joj lekar dati dozvolu da u šestom-sedmom mesecu putuje avionom - kaže pevačicin prijatelj.

Kojići će, da bi ovaj plan sproveli u delo, morati pošteno da odreše kesu jer pevačica neće imati zdravstveno osiguranje:

KOME JE JOŠ TRUDNOĆA SMETALA DA NAPRAVI SPEKTAKL? Seve i u drugom stanju na bini!

- Igorova sestra Nataša je već gledala neke bolnice za snajku. Moraće da plate porođaj i do 50.000 dolara, ali su spremni to da učine jer veruju da će njihovom detetu američki papiri mnogo značiti u životu.

 

Severinin bilbord osvanuo u Las Vegasu

Promo

Severina Kojić će 29. aprila nastupiti u hotelu "Kosmopoliten" u Las Vegasu i tim povodom je u ovom gradu postavljen ogroman bilbord koji najavljuje njen koncert.
Hrvatska pevačica se pohvalila fotkom reklame i napisala da su se ostvarili njeni snovi da zapeva u Vegasu:
- Kao mala, sanjala sam da ću pevati u Las Vegasu. Verujte u svoje snove.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija