• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink/Informer.rs

09.04.2017

23:35

GOGA SUMNJA DA JE UROŠ VARA? Pevačica skinula VERENIČKI PRSTEN!

Showbiz

GOGA SUMNJA DA JE UROŠ VARA? Pevačica skinula VERENIČKI PRSTEN!

Podeli vest

Pevačica je zaprepastila publiku na jednom svom nastupu

Pevačica Goga Sekulić pojavila se bez venčanog prstena u jednom prestoničkom klubu, a pre nego što je zapevala svoj hit poručila je da je njen izabranik, sportista Uroš Domanović možda vara s nekom drugom ženom dok ona radi.

Ona je na zakazani nastup došla sama, dok je Uroš ostao u Cirihu.

Sekulićeva je u klub došla dobro raspoložena i spremna za svirku. Kad se diskoteka napunila i ona se popela na binu, posle prve pesme ona se potpuno neočekivano obratila publici, posebno ženama.

 

Објава коју дели Goga Sekulic (@sekulicgoga) дана 8. Апр 2017. у 11:07 PDT

- Ajmo, mačke, stigla Goga! E sad, pozdravljam sve dame i poručujem da su žene najjače i najhrabrije. Čuvajte i pazite svoje momke. Moj muž večeras nije sa mnom, možda je s ljubavnicom dok ja radim - rekla je Goga i zapevala svoj hit ''Ljubavnica''.

Posle sat i po vremena, pevačica je napravila prvu pauzu i sela u separe s muškim društvom, koje joj je i te kako prijalo. Međutim, pevačica nije htela da komentariše zbog čega je rekla da njen emotivni partner možda ima ljubavnicu.

 

Објава коју дели Goga Sekulic (@sekulicgoga) дана 27. Феб 2017. у 1:18 PST

Drugari, kasno je za tako teške teme. Uživajte i đuskajte, vikend služi za provod - rekla je Goga.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?
Crvena zvezda

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?

Košarkaš Crvene zvezde Adam Hanga izgleda je završio sezonu zbog preloma šake! Iskusni mađarski košarkaš je u intervjuu za tamošnju televiziju "M1" otkrio da se najverovatnije neće vraćati na teren do kraja takmičarske godine, pošto je pre dva dana na treningu nakon jedne bezazlene situacije doživeo težu povredu.

19.04.2024

14:32

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija