• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink/Informer.rs

10.04.2017

11:35

MIRKI DOZLOGRDILO: DOKLE JA DA ČEKAM VUJADINE? Hoćeš li se više venčati sa mnom?

Showbiz

MIRKI DOZLOGRDILO: DOKLE JA DA ČEKAM VUJADINE? Hoćeš li se više venčati sa mnom?

Podeli vest

Poznata glumica ne može da dočeka dan kada će staviti burmu na ruku i zvanično postati gospođa Savić

Glumica Mirka Vasiljević već godinama unazad je u skladnoj vanbračnoj zajednici sa fudbalerom Vujadinom Savićem, kojem je rodila troje dece. Iako se čini da je kod njih sve potaman i da nema potrebe za bilo kakvim promenama, glumica ne krije da priželjkuje udaju i da ode pred oltar.

- Ja i dan-danas to zamišljam. Nisam odustala od venčanja i venčanice zato što smatram da svaka žena treba u svom životu da ima jedan dan kad je ona u glavnoj ulozi, i to kad je mlada. Ja sam imala prilike da u poslu budem u glavnoj ulozi i to je jako lep osećaj - rekla je Mirka koja ne može da dočeka da obuče venčanicu i zvaničko postane gospođa Savić.

Ukoliko do svadbe bude došlo, glavni organizator biće upravo ona jer već zna kako bi jedan od najvažnijih dana u njenom životu trebalo da izgleda.

- Kad budem organizovala svoju svadbu, brinuću o svim detaljima. Imaću dve haljine, jednu venčanicu i jednu haljinu za posle - izjavila je glumica u jednoj TV emisiji.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija