• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92.net/informer.rs

10.04.2017

19:46

MELINA DŽINOVIĆ O ŠTIKLAMA: Zaista ne razumem jednu stvar!

Showbiz

MELINA DŽINOVIĆ O ŠTIKLAMA: Zaista ne razumem jednu stvar!

Podeli vest

Mlade tinejdžerke treba da nose jednostavne stvare, da svoju mladost i lepotu ne opterećuju. Ovo je najvažniji modni savet mlade dizajnerke Meline Džinović, koja je svojim modelima vratila seksepil i ženstvenost na domaće modne piste

Kreatorka kaže da ne misli da su štikle dobar izbor za devojčice od 13 godine, a nisu ni zdrave. Ona priznaje da su njoj napravile problem kada je počela da ih nosi. 

- Zbog moje visine, kada sam počela da nosim štikle sa 17 godina, imala sam probleme sa kičmom. Nisam se bavila sportom i tako sam imala bolove. Zaista ne razumem današnje devojčice zašto toliko insistiraju, zašto moraju da troše toliko na odeću, šminku, odlaske šminkerima, frizerima. Mladost je lepa sama po sebi - rekla je gostujući u emisiji "150 minuta".

Melina Džinović priznaje i da je to savet koji je čula od svog supruga, pevača Harisa Džinovića. 

- Mlada sam se udala, i tada mi je on govorio da mi ne trebaju skupe stvari, da to dolazi tek posle 35. ili 40. godine. Ja sam bila neumoljiva i nisam ga baš slušala, ali ja se trudim da to objasnim svojoj ćerki. Da joj objasnim da za kratkim suknjama i štiklama nema potrebe dok ne dođe u neke ozbiljnije godine. Tužno mi je to - rekla je dizajnerka, koja već četiri godine ima svoju modnu liniju "Hamel".

 

 

A post shared by HAMEL (@hamelbymelinaharris) on Apr 1, 2017 at 1:21pm PDT

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija