• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Jovanović

11.04.2017

21:07

(FOTO) SURVAJVER MU JE PROMENIO ŽIVOT! Andrej Maričić se posle sedam godina vratio na Filipine!

Showbiz

(FOTO) SURVAJVER MU JE PROMENIO ŽIVOT! Andrej Maričić se posle sedam godina vratio na Filipine!

Podeli vest

Poznati voditelj snimio emisiju "Bez granica sa Andrejem" u kojoj preživljava u džungli. Pobednik ekstremnog rijalitija je jeo pirinač, ložio vatru, vukao suve grane iz džungle, tražio po šumi mango i banane

Voditelj Andrej Maričić, prvi pobednik VIP "Survajvera", kaže da mu je taj rijaliti promenio život! On se posle sedam godina vratio na Filipine, gde je ponovo okusio preživljavanje u surovim uslovima netaknute prirode.

Stare navike

Maričić je proteklih mesec dana proveo na ovom dalekom ostrvu, snimajući serijal "Bez granica sa Andrejem" koji će biti emitovan na jesen.

Kada sam stigao tamo, imao sam knedlu u grlu, a sećanja su mi prolazila kroz glavu brzinom svetlosti
Andrej Maričić

- "Survajver" je meni, ali i svima nama koji smo se takmičili pre sedam godina značajno promenio život. To je iskustvo koje nas je nateralo da razmislimo o svojim životima. Zato sam, posle pobede, imao jedinu želju da se ponovo vratim tamo. I ne samo to, nego da Filipine doživim na svoj način, da budem potpuno sam bez igde ikog. Tu želju sam konačno ispunio - kaže Maričić.

 


Obišao je ceo filipinski arhipelag, ali mu je najznačajniji trenutak bio povratak na ostrvo u zapadnom Pacifiku. Tamo se ponovo, kao pravi Robinzon, borio sa suncem, kišom i glađu.

 

- Kad je trebalo da krenem tamo, rekli su mi da postoji mogućnost da čamac neće moći da dođe po mene danima, jer su bili ogromni talasi na otvorenom moru. Uspeo sam da nagovorim Filipince da me ipak odvedu. Taj ponovni susret sa ostrvom je nešto što rečima ne može da se opiše, emocije su bile toliko snažne da sam izgubio moć govora. Imao sam knedlu u grlu, a sećanja su mi prolazila kroz glavu brzinom svetlosti - priča Andrej.

Promo

7 godina je prošlo od prvog VIP "Survajvera"

Maričić je i ovog puta preživljavao u džungli oslanjajući se na sopstvene veštine. Sam je izgradio skrovište, a osim pirinča koji je poneo na ostrvo, za ostalu hranu se snalazio.

- Ostao sam dosledan navikama sa ostrva, pa sam jeo pirinač, ložio vatru, vukao suve grane iz džungle, tražio mango i banane i spavao na istom mestu kao i nekad. Imao sam osećaj da sam ponovo u toj ludnici koja se zove "Survajver", s tim da sam ovog puta bio sam. Uživao sam, ali i istražio svaki deo ostrva koji u rijalitiju nisam mogao - otkriva bivši takmičar ekstremnog rijalitija.

 

 

Poruke saplemenika

Voditelj je na put poneo i poruke svojih saplemenika koji su želeli da se obrate mestu koje im je svima promenilo živote.
- Posebno dirljiv momenat je bio čitanje samih poruka ispred napuštenog ognjišta. Tamo je nekad bila cela ekipa okupljena oko vatre, gladna, iznemogla, ali uvek pozitivna i nasmejana. Poruke sam stavio u teglu i zakopao je na ostrvu, tako da će deo nas zauvek ostati tamo - ističe Maričić.

 

Možete poljubiti mladu... #philippines #beach #boracay #love #couple #kiss #vacation

Објава коју дели ANDREJ MARIČIĆ (@andrej.maricic) дана 21. Јан 2017. у 5:12 PST

 

 

 

I NJIMA JE RIJALITI ODREDIO SUDBINU

 

 

 

 

 

 

 

 

Goca: Naučila sam mnogo o sebi

Promo

Pevačica Goca Tržan je posle učešća u "Survajveru" smršala 15 kilograma i razvela se od Ivana Marinkovića.
- Od fizičke promene mnogo je važnija ona psihička koja mi se desila i koja me je promenila. Imala sam vremena da razmišljam o sebi i svom životu. Naučila sam da je važnije šta ljudi rade, a ne šta govore. Da me sada pozovu, ovog trena bih opet ušla u "Survajver" - tvrdi Goca, koja je pre sedam godina bila na Filipinima.


Bojana i Nikola: Pokazaćemo
deci gde smo se upoznali

Promo

Manekenka Bojana Barović i pevač Nikola Rokvić upoznali su se na Filipinima. Kasnije su se venčali i dobili ćerku Leonu.
- Nama je ovaj rijaliti definitivno promenio život. Želja nam je da jednog dana odvedemo decu na Filipine i pokažemo im gde su se mama i tata upoznali - kaže Bojana.

 

Staniju proslavile
gole grudi na Kostariki

Promo

Starleta Stanija Dobrojević se pre pet godina proslavila u VIP "Survajveru" koji je sniman na Kostariki. Kada je u šou-programu pokazala gole grudi, postala je zvezda svih društvenih mreža. To joj je otvorilo vrata novih rijalitija, kao što je "Farma".

Promo

Vesna Zmijanac: Vratila bih se u "Survajver"

Promo

Seks-bomba bivše Jugoslavije Vesna Zmijanac vratila se na scenu učešćem u ekstremnom rijalitiju. Ona je pre sedam godina preživljavala u surovoj džungli zajedno sa ćerkom Nikolijom Jovanović.
- "Survajver" je za mene bio veliki izazov i božanstveno iskustvo. Ponovo bismo se vratili svi koliko nas je bilo, a ne samo ja, i to zauvek. Tamo je jedina prava istina i pravda, a ovo ovde sve je zabluda - kazala je nedavno Vesna.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Magazin

Džet set

Srbija