• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I.Gajić

14.04.2017

19:01

BEBI DOL OTKRILA DETALJE VEZE SA POZNATIM KOLEGOM: Mislila sam da je Masimo Savić gej!

Showbiz

BEBI DOL OTKRILA DETALJE VEZE SA POZNATIM KOLEGOM: Mislila sam da je Masimo Savić gej!

Podeli vest

Pevačica Bebi Dol, koja se osamdesetih godina zabavljala sa Masimom Savićem, kaže da je mislila da je on homoseksualac kada ga je prvi put ugledala


Ekscentrična umetnica vraćala se sa odmora iz Egipta, kada je srela kolegu, ali tada nije verovala da će među njima ičega biti.

- Prvi put kada sam ga videla pomislila sam da je gej. Međutim, on se baš potrudio da me osvoji i uspeo je u tome - ispričala je Bebi Dol u emisiji kod Rade Radenović na TV Pinku. Ona je prepričala kako je protekao njihov prvi susret:

- Pre upoznavanja sa njim dugo sam boravila u Egiptu, gde sam i privatno i poslovno dobijala cveće, pa jednom kad sam letela kod Masima u Zagreb, znajući koliko volim bukete, on se potrudio da me u avionu sačeka puno ruža, kao i na samom aerodromu. Bio je totalno italijanski fazon. Pridobio me je skroz. Plus u vreme naše romanse Masimo je bio u najvećoj slavi. I ja sam bila popularna, pa je to bio totalni haos. Dogovarali smo se da živimo zajedno, nismo znali da li ćemo u Beogradu, Zagrebu ili na Istri - prisetila se pevačica.

BILA JOJ JE POTREBNA PROMENA: Više nije Bebi Dol, ali ni Dragana Šarić!

printscreen

Bebi Dol kaže da joj je u posebno lepom sećanju ostala Masimova majka:
- Njegova mama Elda Savić je bila jedna divna gospođa! Italijanka koja je ostala da živi u istarskom mestu zbog ljubavi prema njegovom ocu. U međuvremenu se rodio Masimo, i posle tri godine oni su se razišli. Tata je otišao svojim putem, a ona je ostala da gaji emocije prema tom braku, čoveku i da odgaja Masima.

Ne želim više nikad da vidim Vendi, Golubovićku i Maju Nikolić!

Bebi Dol je u emisiji rasplamtala svoj rat sa Vendi, Majom Nikolić i Jelenom Golubović. Pevačica je pričala o svom učešću u rijalitiju "Farma", priznavši da nikada ne bi volela da sretne ove bivše cimerke:
- Ne bih nikada volela da vidim u životu onu Vendi. Druga je ona, neću da joj kažem ime... Kad se deca nerviraju, pa kažu "Jedi g..." E, bila je jedna sa tim inicijalima na imanju - rekla je Bebi, aludirajući na Jelenu Golubović, pa je potom žestoko oplela po Maji Nikolić:
- Treća osoba koja nije uspela nimalo da koriguje svoju sreću i nesreću je mala Maja. Niskost, sve veća nervoza, zlobnost, lažljivost. Taj triling se retko viđa i nije čudo da muškarci beže od žena kad vide onakve slučajeve. Iskreno, bilo mi je žao što tada nisu uveli još nekog iz Beograda da ne budem pod udarom kompleksa jer sam iz ovog grada. 


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija