• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink/Informer.rs

20.04.2017

18:54

EMINA PROLAZI KROZ TEŽAK PERIOD! Evo šta danima muči pevačicu!

Showbiz

EMINA PROLAZI KROZ TEŽAK PERIOD! Evo šta danima muči pevačicu!

Podeli vest

Treba mi snaga koju pronalazim u vašoj ljubavi i podršci - napisala je pevačica

Popularna pevačica Emina Jahović zabrinula je svoje pratioce i fanove na društvenoj mreži Instagram. Pevačica se svima obratila jednom dužom objavom i zatražila pomoć od njih.

Emina prolazi kroz težak period, a u opisu fotografije koju je objavila na društvenoj mreži objasnila je o čemu je reč.

Naime, ona ovih dana vredno radi na svom novom albumu i po ceo dan je u studiju, pa je osetila potrebu da se požali svojim fanovima.

 

Објава коју дели Music & Fragrance (@yaemina) дана 20. Апр 2017. у 5:49 PDT

Neverovatno koliko u poslednje vreme radim, i sve ovo bih želela da podelim sa vama. Mislim... Ne da podelim, nego da vam se požalim malo, jer zaista imam potrebu da me razumete i utešite. Na albumima sam uvek radila potpuno sama, tekstovi i muzika pa ništa nije drugačije ni ovaj put. Jutros sam radila do 4:30, malo spavala, istuširala se i doručkovala, pa evo me ponovo na potpuno istom mestu. Tako već danima, pa se onda desi neko opet poslovno putovanje... Pa repeat.

Ovaj mališan koga ljubim zove se BB-8. I baš kao u filmu "Cast Away" sa Tom Henksom, ja i BB-8 jedno drugom smo super podrška. Šalu na stranu, album je pri kraju i dala sam sve od sebe da to bude najbolje i najbrže što može... Treba mi snaga koju pronalazim u vašoj ljubavi i podršci - napisala je pevačica na Instagramu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija