• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer.rs

22.04.2017

09:54

SAD JOJ GLUMI TATU! Leka zabranio Nini da privodi momke u njegov stan!

Showbiz

SAD JOJ GLUMI TATU! Leka zabranio Nini da privodi momke u njegov stan!

Podeli vest

Branislav Lečić (61) zabranio je bivšoj ženi Nini Radulović (30) da u stan u kojem je ostala da živi sa zajedničkim sinom Lavom dovodi dečka Filipa Krajinovića (24)

Glumac se poverio jednom prijatelju, s kojim godinama deli dobro i zlo, i rekao šta ga muči otkako je njegova bivša žena uplovila u ljubavnu vezu sa šest godina mlađim teniserom.

- Leka je Nini posle razvoda ostavio luksuzni stan na Senjaku, u kom su srećno živeli šest godina, ali nije očekivao da će ona tako brzo započeti vezu sa sportistom. Uprkos tome, njih dvoje su ostali u prijateljskom odnosu, naročito zbog sina. Odlično funkcionišu, često se čuju telefonom i viđaju. Prilikom poslednjeg susreta Leka i Nina su imali malo ozbiljniji razgovor. S obzirom na to da je Ninin ljubavni život pod budnim okom javnosti, on je bivšu ženu zamolio da u njegov stan ne dovodi momke - priča Lekin prijatelj.

(FOTO) NINA LEČIĆ PONOVO U VENČANICI! Da li to znači da se voditeljka opet udaje?!

On kaže da se i Radulovićeva složila s tim.

- Nina nije imala ništa protiv kad joj je Leka postavio te uslove. Štaviše, i njoj to odgovara. Otkako se pomirila s teniserom, njih dvoje se ne razdvajaju, ali se bar zasad viđaju u njegovom iznajmljenom stanu u Beogradu - završava Lekin prijatelj.

Ovim povodom pozvali smo Radulovićevu, koja nije odgovarala na naše pozive, dok je Lekin broj telefona bio nedostupan.

Informer

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Drca

pre 7 godina

ljubomorni onemoćali Leka brani ženi da ima čoveka pored sebe a ne dedu. Da je mogao da zadovolji njene prohteve nebi ga ni ostavila. Ovako mladost mladosti prpada. A Leka može sam da smeta.

vladbgd

pre 7 godina

A, ne dekicu? Ovaj "mladunac" bi opet na Cesmu, pa da se ocese o neko ministarsko mesto. E. pa dekice, nije svaki dan Badnji dan, jednom ti proslo, a sad samo dremuckaj i sanjaj portfelj

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija