• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

01.05.2017

09:01

NOVA ŠANSA! Čuvena glumica pobedila rak!

Showbiz

NOVA ŠANSA! Čuvena glumica pobedila rak!

Podeli vest

Glumica Šenon Doerti objavila je da je njen kancer, s kojim se borila od 2015. godine, u remisiji!

Zvezda čuvene tinejdžerske serije "Beverli hils" i serije "Čarobnice" objavila je 2015. da joj je dijagnostikovan kancer i od tada je redovno izveštavala javnost o svim fazama bolesti, lečenju i psihičkim tegobama s kojima se suočavala.

(FOTO/VIDEO) GLUMICA OBOLELA OD RAKA PORUČILA: Gotovo je, sada mi ostaje samo da čekam!

Sada je, konačno, imala lepu vest koju su njeni fanovi iščekivali.

- Svesna sam da se bolest može vratiti, mnogi su mi to rekli iz svog iskustva. Iako se osećam bolje, znam da je ispred mene važnih pet godina. Moram da donesem mnoge odluke. Blagoslovena sam, za sada ću samo disati - napisala je Šenon.

printscreen

- Kao što svi članovi moje kancer familije znaju, narednih pet godina je najvažnije. Rak može u svakom trenutku da se vrati. Mnogi od vas su te priče delili sa mnom. Iako mi je u srce plamen nade, ostaje mi da čekam - napisala je ona.

Doertijeva je tokom terapija na društvenim mrežama delila svoja najintimnija osećanja, postavljajući i fotografije na kojima je tokom hemioteraije ostala bez kose.

(FOTO) DA SE NAJEŽIŠ: Sva LICA RAKA slavne GLUMICE!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija