• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

01.05.2017

11:53

VAL KIMER KONAČNO PRIZNAO: Tačno je imao sam RAK, pobedio sam tešku bolest!

Showbiz

VAL KIMER KONAČNO PRIZNAO: Tačno je imao sam RAK, pobedio sam tešku bolest!

Podeli vest

Iako je duže od dve godine uporno negirao medijske spekulacije da boluje od rak, holivudski glumac Val Kilmer, konačno je fanovima priznao istinu

Kilmer je odgovarajući fanovima na pitanja na sajtu Reddit, priznao da je imao rak grla. Takođe, Kilmer je u prepisci sa fanom otkrio i da mu je kolega Majkl Daglas, kog je svojevremeno napao u medijima, mnogo pomogao.

- Majkl Daglas je pokušao samo da mi pomogne, jer su njega zvali da ga pitaju gde sam i šta radim. Kao što znate, i on je imao rak grla koji je izlečio. Tačno je i da sam ga je imao, i tačno je da sam ga izlečio. Jezik mi je još natečen, ali ipak se polako oporavljam - kazao je glumac.

Podsetimo, Kilmer se dve godine borio sa opakom bolešću, ali je svaki medijski izveštaj koji se odnosio na njegovo zdravstveno stanje, oštro negirao.

VAL KILMER SE BORI ZA ŽIVOT: Najbliži prijatelji slavnog glumca tvrde da boluje od neizlečive bolesti!

ONA JE IDEALNA, IMA SAMO JEDNU MANU...UDATA JE! Poznati glumac otkrio da voli zabranjeno voće!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!
Tenis

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!

Španski teniser Karlos Alkaraz (20) govorio je na konferenciji za medije uoči nastupa na turniru u Madridu, a osvrnuo se i na povredu nadlaktice koja ga je na skoro mesec dana odvojila od terena.

23.04.2024

20:16

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija